Haberler

Böyle gaddarlık görülmedi! Acımasız tekme, Messi'nin futbol hayatını bitiriyordu

Güncelleme:

Venezuela-Arjantin maçında Luis Adrian Martinez, Lionel Messi'ye çok acımasız bir faul yaptı. Venezuelalı futbolcu, süratli olan Messi'nin ayağına çok sert şekilde tekme attı. Martinez direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Luis Adrian Martinez'nin kırmızı kartla oyundan atıldığı pozisyon dünya basınında zirveye oturdu. Dünya Kupası Eleme maçında Messi'ye çok sert tekme atan Martinez, kırmızı kartla oyun oyun dışında kaldı. Arjantinli süper star bir süre acı içinde yerde kıvrandı.

İçiniz cız edecek! Acımasız tekme, Messi'nin futbol hayatını bitirebilirdi

"BU BİR SUÇ"

Luis Adrian Martinez'in Lionel Messi'ye yaptığı sert hareket için, "Bu bir suç, korkunç faul ve kariyer bitirebilecek tekme" şeklinde başlıklar atıldı.

İçiniz cız edecek! Acımasız tekme, Messi'nin futbol hayatını bitirebilirdi

KIRMIZI KART MAKİNESİ

Kralspor'un haberine göre; Martinez adeta bir kırmızı kart makinesi. 28 yaşındaki toplamda 6 kırmızı kart gördü, 3'ü ise doğrudan.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Haberler

Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını 'emsali olmayan en yüksek riskli maç' olarak belirledi

Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını "emsali olmayan en yüksek riskli maç" olarak belirledi

MHP lideri Bahçeli: UEFA kararından vazgeçmezse A Milliler Hollanda maçına çıkmasın

MHP lideri Bahçeli: UEFA kararından vazgeçmezse A Milliler Hollanda maçına çıkmasın

Rakam öyle böyle değil! Milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu

Rakam öyle böyle değil! Milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu

Bakmadan Geçme

ChatGPT çöktü mü? OPENAI ChatGPT ne zaman açılacak? ChatGPT neden açılmıyor 6 Temmuz 2024? KYK yazın yatıyor mu? KYK bursu yaz tatilinde veriliyor mu? Altın gol ne zaman kalktı? 6 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Temmuz 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 6 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz Deprem Raporları: İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Deprem Aktiviteleri 6 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Admira Wacker hangi ülkenin takımı, hangi ligde oyuyor? Admira Wacker Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 6 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
UEFA, Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi

UEFA, Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi

500

Yorumlar (4)

Çınar Saraç:

Futboldan men edeceksin böyle adamları

136
15
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Zaten yaşı bitti barcelonayi satıp son bir vurgun vurdu PSG den. Ne diyelim geçmiş olsun

16
103
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Men cezası

38
4
yanıtYanıtla
Ersin ayas:

barcayi satmadi ve barca tarafindan satildigi icin agladi adam unutma

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title