Haberler

Hull City, Huddersfield'ı deplasmanda mağlup etti

Güncelleme:

İngiltere Championship'te Hull City, 90+4. dakikada Abdülkadir Ömür'ün asist yaptığı maçta Huddersfield'ı 2-1 yendi. Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan da maçta forma giydi.

İngiltere Championship'te Hull City, 90+4. dakikada Abdülkadir Ömür'ün asist yaptığı maçta Huddersfield'ı deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti.

İngiltere Championship'in 33. haftasında Hull City, Huddersfield ile John Smith's Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçın 7. dakikasında Jacob Greaves'in golüyle 1-0 öne geçen Hull City, ilk devreyi bu skorla önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında ise ev sahibi 90. dakikada Jack Rudoni'nin golüyle beraberliği yakaladı. Ancak 90+4. dakikada Abdülkadir Ömür'ün ortasında Jacob Greaves bir kez daha sahneye çıkarak takımına galibiyeti getirdi. Puanını 51'e yükselten Hull City, 8. sıradaki yerini korudu.

Karşılaşmaya yedek başlayan Abdülkadir Ömür, 62. dakikada Anass Zaroury'nin yerine oyuna girdi. Turuncu-siyahlıların bir diğer Türk oyuncusu Ozan Tufan da yedek başladığı müsabakanın 76. dakikasında Lewie Coyle'un yerine oyuna dahil oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdülkadir Ömür Ozan Tufan Hull City

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title