Haberler

Heyecan dorukta! İşte Çekya-Türkiye maçındaki muhtemel ilk 11'ler

Güncelleme:

EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında A Milli Futbol Takımımız, Çekya'yla karşılaşacak. Üst tura çıkmak için Türkiye'ye bir puan yetiyor. Büyük heyecana sahne olacak mücadelenin muhtemel ilk 11'lerini sizin için derledik...

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 F Grubu üçüncü ve son maçında Çekya ile kozlarını paylaşacak. Gruptan çıkarak son 16 turuna yükselmeyi hedefleyen Türkiye, organizasyondaki üçüncü sınavını Çekya karşısında verecek. Hamburg'daki Volkspark Stadı'ndaki maç, TSİ 22.00'da başlayacak ve TRT 1'den yayımlanacak.

İKİ TAKIMIN DURUMU

Gruptaki ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen ay-yıldızlı ekip, ikinci maçında ise Portekiz'e 3-0 mağlup oldu. Turnuvaya 2-1'lik Portekiz yenilgisiyle başlayan Çekya ise ikinci maçında Gürcistan ile 1-1 berabere kaldı. F Grubu'nda 6 puana yükselen Portekiz ikili averajla Türkiye'ye üstünlük sağladığı için son karşılaşmalar öncesinde grubu lider bitirmeyi garantiledi. Grupta, Türkiye'nin 3, Çekya ve Gürcistan'ın ise 1'er puanı var. Grubun diğer maçında ise Gürcistan ile Portekiz karşı karşıya gelecek. Gelsenkirchen'de oynanacak mücadele TSİ 22.00'de başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Çekya; Stanek, Holes, Hranac, Krejci, Coufal, Soucek, Provod, Doudera, Barak, Hlozek, Chytil

Türkiye; Altay, Mert Müldür, Merih, Kaan, Ferdi, İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler, Yusuf Yazıcı, Kenan Yıldız, Barış Alper Yılmaz.

GRUP İKİNCİLİĞİ İÇİN 1 PUAN YETERLİ

A Milli Futbol Takımı'na grup ikinciliği için 1 puan yeterli olacak. Ay-yıldızlı ekip galibiyet ya da beraberlik halinde grubu ikinci sırada tamamlayacak ve diğer maçın sonucuna bakmaksızın adını son 16 turuna yazdıracak. Milli takımın, Çekya karşısında mağlup olması halinde ise grup üçüncülüğü için Gürcistan'ın Portekiz karşısında puan kaybı yaşamasını bekleyecek. Oluşacak böyle bir tabloda Türkiye, 6 grubun en iyi 4 grup üçüncüsü arasına girerse yine bir üst tura yükselme şansına sahip. Milli takımın yenilgisi halinde, Gürcistan da kazanırsa ay-yıldızlı ekip grubu son sırada tamamlayarak elenecek.

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

A Milli Futbol Takımı Çek Cumhuriyeti Türkiye Spor Dünya Haberler

Merih'i UEFA'ya Almanlar şikayet etmiş! AK Parti'den soruşturmaya sert tepki

Merih'i UEFA'ya Almanlar şikayet etmiş! AK Parti'den soruşturmaya sert tepki

Erdoğan, Putin ile görüştü! Verdikleri mesajlar batılı ülkelerin ve ABD'nin hoşuna gitmeyecek

Erdoğan, Putin ile görüştü! Verdikleri mesajlar batılı ülkelerin ve ABD'nin hoşuna gitmeyecek

Boşanır boşanmaz Nez'le aşkını ilan eden Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi konuştu: Her şey çok çirkindi

Boşanır boşanmaz Nez'le aşkını ilan eden Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi konuştu: Her şey çok çirkindi

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Temmuz Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Dolar ne kadar, yükseldi mi? 3 Temmuz Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Karşıt burç ne demek? Astrolojide zıt burçlar hangileri? Karşıt burçlar nasıl anlaşır? 4 Temmuz Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Temmuz burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Temmuz EURO 2024 günün maçları nereden izlenir? CANLI ALTIN KURU | Bugünkü çeyrek altın fiyatı ne kadar, kaç TL? 3 Temmuz altın fiyatı! Kahve falında yılan görmek ne anlama gelir? Falda yılan kafası görmenin anlamı nedir? Falda büyük yılan görmek ne demek? Baran Mengüç kimdir? Baran Mengüç kaç yaşında, nereli? Kıvanç Kılınç kimdir? Kıvanç Kılınç kaç yaşında, nereli? Kıvanç Kılınç hayatı ve kariyeri! 2024 KPSS lisans sınav yerleri açıklandı mı? KPSS sonuçları ne zaman açıklanır? SOMA'DA YANGIN SON DAKİKA! Manisa Soma'da orman yangınında son durum nedir? Soma orman yangını nerede çıktı? Yengeç burcu kadını ve oğlak erkeği uyumlu mudur? Yengeç kadını ve oğlak erkeğinin aşk uyumu nasıldır? Yengeç kadını oğlak erkeğini nasıl etkileler? Motorine zam gelecek mi? 3 Temmuz motorin fiyatı ne kadar olacak? Benzine ve motorine zam var mı? Benzine zam var mı? 3 Temmuz güncel yakıt fiyatları! Motorin, LPG fiyatları ne kadar oldu?
UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

500

Yorumlar (8)

Avci:

Hala tutturmussunuz baris alper yaha bunu koyma teknik direktor bosuna,, cenk tosunu koy daha iyi

69
27
yanıtYanıtla
HÜSEYİN ÖZTÜRK:

Bu barış Alper satmak için milli takımı kullanmanız şart mı? Bu çocuklar gs dan başka hiç bir yerde oynayamaz ve kim alırsa elinde kalır

54
32
yanıtYanıtla
Kenan Star:

4-0 yeniliriz,ferdi gwne hata yapar

10
44
yanıtYanıtla
ATSIZ06:

fetösarayın boş topçularını parlatma çabası. delikli kova misalı. ne kadar da su doldurmaya çalışsan da dolmaz. başka da bişey değil. şutu olmayan boş gereksizi ısrarla forvete koymak.

26
10
yanıtYanıtla
SELÇUK GÜNDOĞDU:

EĞER YAZDIĞINIZ BU KADRO ÇIKARSA ÇEKYAYI ÇOK RAHAT GEÇERİZ,AMMMAAAA SON DÜZLÜKTE ERDEN,BÜYÜKEKŞİ VE ALTINTOP DEVREYE GİRERSE PORTEKİZDEN BETER EDERLER BİZİ İZLEYİNDE GÖRÜN

24
12
yanıtYanıtla
objektif:

Türkiyede Gs Milli Takım. Durum bu. Baştan uca kuşatmışlar futbolu.

21
6
yanıtYanıtla
Taha Demirci:

mert (uğurcan) ferdi ahmetcan kaan mert müldür ismail yüksek hakan çalhanoğlu barış alper arda güler kenan cenk tosun (semih)

16
3
yanıtYanıtla
Netherill:

ardayı 10 numaraya çekip sağa barışı santrafora cenki koysa mıydı acaba pivot santraforsuz zor oluyor.

8
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title