Haberler

Hakim Ziyech, Galatasaray taraftarlarıyla buluştu

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni transferi Hakim Ziyech, Trabzonspor maçının ardından sahaya çıkarak sarı-kırmızılı taraftarlarla buluştu. Faslı yıldız, taraftarlara üçlü çektirdi.

Galatasaray'ın yeni transferi Hakim Ziyech, Trabzonspor maçının ardından sahaya çıkarak sarı-kırmızılı taraftarlarla buluştu.

Süper Lig'in 2'nci haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Hakim Ziyech, kale arkası tribünden Galatasaray taraftarlarını selamladı. Faslı yıldız, sarı-kırmızılı taraftarlara üçlü de çektirdi. Tecrübeli oyuncu daha sonra yeşil zemine inerek burda da taraftarlara üçlü çektirdi.

Galatasaray, Faslı yıldızı bedelsiz olarak 1 yıllık kiraladığını açıklamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, ayrıca yapılan anlaşmaya göre Ziyech'i gelecek yıl bedelsiz olarak kadrosuna katma opsiyonuna da sahip.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hakim Ziyech Trabzonspor Galatasaray Hakim Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title