Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Togay Bayatlı için başsağlığı mesajı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Türkiye Spor Yazarları Derneğinin (TSYD) eski genel başkanlarından Togay Bayatlı'nın vefatı üzerine başsağlığı mesajı yayımladı. Bayatlı'nın Türk sporuna ve basın camiasına önemli katkılar sağladığı belirtildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yaşamını yitiren Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Türkiye Spor Yazarları Derneğinin (TSYD) eski genel başkanlarından Togay Bayatlı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bak, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneğinin eski genel başkanlarından Togay Bayatlı'nın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Dünya Spor Yazarları Birliği başkanlığı da yapan Togay Bayatlı, sporumuzun gelişimine önemli katkılarda bulundu. Türk sporunun ve basınının duayen isimlerinden Togay Bayatlı'ya Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Türk sporuna ve basın camiasına başsağlığı diliyorum."????

Kaynak: AA / Spor

Osman Aşkın Bak Gençlik Türkiye Spor

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title