Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paralimpik Oyunları'na katılacak kürekçileri tebrik etti

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda mücadele etme hakkı kazanan kürekçiler Yiğit Doğukan Bozkurt ve Nurşen Şen'i tebrik etti. Bakan Bak, milli sporcuların başarısıyla ülkemizin kürek branşında Paralimpik Oyunları'nda temsil edileceğini belirtti ve teknik ekibe teşekkürlerini iletti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, karışık iki çifte kategorisinde Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı kazanan kürekçiler Yiğit Doğukan Bozkurt ve Nurşen Şen'i yayımladığı mesajla tebrik etti.

Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Para kürek mix iki çifte kategorisinde Paris 2024 Paralimpik Oyunları kotası kazanan Para Kürek Milli Takımı sporcuları Yiğit Doğukan Bozkurt ve Nurşen Şen'i kutluyorum. Milli sporcularımızın bu başarısı sayesinde ülkemiz, kürekte ilk kez Paralimpik Oyunları'nda temsil edilecek. Başarıda emeği geçen tüm teknik ekibe teşekkür ediyorum. Yiğit Doğukan Bozkurt ve Nurşen Şen'e ülkemizi temsil edecekleri Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Spor

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak Bozkurt Doğukan Güncel Paris Spor

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title