Haberler

Fethiyespor, Play-Off Yarışına Ortak Oldu

Güncelleme:

Fethiyespor, teknik direktör değişikliği sonrası çıkışa geçerek üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve Play-Off yarışına ortak oldu.

FETHİYE,

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezonun ilk haftalarında tutuk bir performans sergileyen Fethiyespor, teknik direktörlük görevine Erhan Altın'ın yerine Taner Gülleri geldikten sonra çıkışa geçti. Gülleri yönetimindeki ilk maçta Düzcespor'la 2-0 geriden gelip 2-2 berabere kaldıktan sonra üst üste üçüncü galibiyetini deplasmanda Uşakspor'u 2-0 yenerek alan Fethiyespor, Play-Off yarışına ortak oldu. Grupta ilk 5 maçını kazanamadıktan sonra toplamda 6 haftadır bileği hiç bükülmeyen Fethiye, 17 puanla yedinci sıraya tırmanıp Play-Off hattının tek basamak ve 2 puan gerisine yerleşti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fethiyespor Futbol Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title