Haberler

    Fenerbahçe, Beşiktaşlı Tolga Zengin'e Dava Açacak

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, derbide çıkan olayların sorumlusu olarak gösterdiği Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'e dava açacak.

    Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'e Ziraat Türkiye Kupası'ndaki derbide taraftarı tahrik ettiği gerekçesiyle dava açma kararı aldı.

    "TOLGA OLAYLARI BAŞLATIYOR"

    Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "Olay tamamen Tolga Zengin'in bir taraftarla göz göze gelmesiyle başlıyor. Olayları tahrik eden Tolga Zengin. Uğradığımız maddi-manevi zararın tazmini için Tolga Zengin'e dava açacağız" dedi.

    "ŞAMPİYON OLAMAMANIN ACISINI ÇIKARIYORLAR"

    Başkan Yıldırım da "Tolga Trabzonlu, Şenol Güneş Trabzonlu, Mustafa Pektemek Trabzonlu. Trabzonlular, 1995-96 sezonunda şampiyon olamamanın acısını çıkarıyor" iddiasında bulundu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şekip Mosturoğlu Tolga Zengin Beşiktaş Spor Haberler

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

    500

    Yorumlar (12)

    fenerci:

    BAKTILAR FENER BAHÇEYİ YENEMİCEZ CAZGIRLIK YAPALIM BELKİ TUTAR NASRETTİN HOCANIN GÖLE YOGUR ÇALMASI GİBİ BİR ŞEY TİYOTROCU BEŞİKTAŞ

    8
    13
    yanıtYanıtla
    Rambo Dortmund:

    Aynen renktasim

    yanıt1
    yanıt2
    sbh:

    beşiktaş çirkeflikte çığır açtı utanın be. . . ayıptr

    7
    7
    yanıtYanıtla
    FENEV1907yer=Fenevrasyon:

    Gecen Hafta $ike Metris Damgali Cetesini Yanina Alip TFF Koltuguna Otturtugu Tüpcü Manda Fenevrasyonlu Yildirim Demirörene Baskin Yaparak Lehimize iyi Sonuclar Ver Yoksa Sana $ike Sürecinde Beni Fenevimi Sirf Aklaman icin Sana Bu Kolttugu Vaad Ettigimi Aciklarim Vede Bu TFF Koltugunu Kaybedersin Tehdidinde Bulunmustur.

    8
    5
    yanıtYanıtla
    Doğrucu:

    yazık çok yazık, tolga mı dörtköşeden atılan yabancı maddeleri niye atsın.

    8
    4
    yanıtYanıtla
    KADINKÖYLÜ:

    FENEVBAHÇE

    1
    9
    yanıtYanıtla
    wade:

    bununla senool kadikoyde tiyatro oynamaya kalkti ama kimse yemedi

    4
    3
    yanıtYanıtla
    tolga diye yazılır.adam diye okunur:

    Olayları tolga başlatmadı. olayları başlatan fenevbahçeli taraftarlar. kornerlerden çakçak, madeni para atan tolgamıydı. Fenerbahçeliler TFF yi karar öncesinde etkilemeye çalışıyorlar. Karar şu şekilde olmalı. Beşiktaş 3-0 hükmen galip. Feneve 5 maç seyircisiz. Fenevli yöneticilere ve teknik direktöre 120 gün hak mahrumiyeti. Olması gereken bu. Konyaya yalandan yere 5 maç verdiler febeye en az 5 maç vermeleri lazım. Yoksa TFF nin fenevi kolladığı belli olur

    3
    2
    yanıtYanıtla
    GRUS057:

    NE USLU NE YILDIRIM AZ BEYNI OLAN BIR BASIN MENSUBU YOK MU BUNLARA PASOLIG İLE ORADA OLAN TARAFTAR GRUBU KAÇ MAÇTIR GELİYOR KUMPAS DIYE KENDILERINI KURTARMAK İÇİN TARAFTARLARINI LEKELIYORLAR HER SENE AĞLAK BIR YÖNETİM VE TARAFTARA HER SENE HAKARET VE İFTİRA ATAN 2 İSİM ALLAH ISLAH ETSIN

    2
    0
    yanıtYanıtla
    VİCDANI OLMAYANIN HİÇBİRŞEYİ OLMAZ:

    ANASINA KALAY BASILAN ADAM BELİRLİ BİR YERE KADAR KATLANIR KİM OLURSA OLSUN. SEYİRCİDİR KÜFREDEBİLİR, ÇAKMAK PARA VS ATABİLİR HAKKIDIR DİMİ. TOLGA SEYİRCİYE TEPKİ VEREN İLK FUTBOLCU MU?TRİBÜNE Mİ ÇIKTI YERİNDEN. BU OLAYLARA TİYATRO DİYENLERE YAZIK. BIRAKIN MAÇLARI!SİZLERDE BİZLERDE BİRGÜN OLMAYACAĞIZ AMA BJK FB GS TS VS. . HEP OLACAK GELECEK NESİLLERE AYRILIK TOHUMLARI ATMAYALIM LÜTFEN, NE OLUR. BU MADEM MİLAT OLACAK STAI YARI YARIYA BJK VE FB LİLER DOLDURSUN ELELE SAHAYA ÇIKALIM BAŞLANLAR BERABER OLS

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title