Haberler

Fenerbahçe, Samsunspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Güncelleme:

Fenerbahçe, 21 Ağustos Pazartesi akşamı deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından çabukluk ve pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayacak sarı-lacivertliler, ardından Samsun'a gidecek. - İSTANBUL

Fenerbahçe, 21 Ağustos Pazartesi akşamı deplasmanda Samsunspor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Ardından çabukluk ve pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

Yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayacak sarı-lacivertliler, ardından Samsun'a gidecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Can Bartu Tesisleri İsmail Kartal Fenerbahçe Samsunspor Can Bartu Samandıra İstanbul Samsun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title