Haberler

Kanarya'dan müthiş bir geri dönüş daha! Fenerbahçe, rövanş maçında Lugano'yu 2-1 yendi

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Lugano'yu konuk eden Fenerbahçe, 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Deplasmandaki ilk maçı da 4-3 kazanan sarı-lacivertliler, bu skorla bir üst tura yükselmeyi başardı. Jose Mourinho'nun öğrencileri, 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında İsviçre'nin Lugano ekibini konuk etti. Sahadan 2-1 galip ayrılan sarı-lacivertliler bir üst tura yazdırdı.

LUGANO ERKENDEN ÖNE GEÇTİ

Fenerbahçe'nin konuğu Lugano, ilk maçta olduğu gibi bu maçta da erkeden öne geçmeyi başardı. 7. dakikada ceza alanı dışında topla buluşan Hadj Mahmoud, iki direğin birleştiği noktaya çok sert bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Kanarya'dan müthiş bir geri dönüş daha! Fenerbahçe, rövanş maçında Lugano'yu 2-1 yendi

FRED OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Fred mücadelenin ilk yarısında sakatlandı. Oyuna devam edemeyen tecrübeli oyuncunun yerine İsmail Yüksek 31. dakikada oyuna girdi. Yıldız isim, yerini İsmail'e bırakırken büyük üzüntü yaşadı.

Fenerbahçe, rövanş maçında Lugano'yu 2-1 yendi

DZEKO SKORU EŞİTLEDİ

4-3 kazanılan ilk maçta hat-trick yapan Edin Dzeko, karşılaşmanın 59. dakikasında yine golünü attı. Mert Hakan Yandaş'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruştan kafayı vuran Dzeko, skoru 1-1'e getirdi.

Fenerbahçe, rövanş maçında Lugano'yu 2-1 yendi

GALİBİYET GOLÜ SZYMANSKI'DEN

Fenerbahçe'yi rahatlatan gol 90+3 dakikada Sebastian Szymanski'den geldi. İrfan Can Kahveci'nin arka direğe yaptığı ortayı kafayla indiren Tadic'in pasında Szymanski kale ağzından topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı. Sarı-lacivertliler, bu golle birlikte ilk maçta olduğu gibi yine geriden gelerek kazandı.

Kanarya'dan müthiş bir geri dönüş daha! Fenerbahçe, rövanş maçında Lugano'yu 2-1 yendi

ALTAY VE EN-NEYSRI TRİBÜNDEYDİ

Fenerbahçe'nin sahasında Lugano ile oynadığı maçta sürpriz bir isim de tribünde yer aldı. Sarı-lacivertlilerin eski kalecisi Altay Bayındır, Fenerbahçe'nin Lugano ile Kadıköy'de oynadığı maçı tribünden takip etti. Altay Bayındır, geçen sezon başında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olmuştu. Öte yandan karşılaşmayı Fenerbahçe'nin yeni transferi Youssef En-Nesyri de izledi.

Fenerbahçe, rövanş maçında Lugano'yu 2-1 yendi

SIRADAKİ RAKİP LİLLE

İsviçre temsilcisi Lugano'yu elemeyi başaran Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak. Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 6-7 Ağustos, rövanşlar ise 13 Ağustos tarihinde oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Şampiyonlar Ligi Jose Mourinho Fenerbahçe Fenerbahçe Kadıköy Lugano Lugano Fransa Futbol Lille Spor

19 gündür aranan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu

19 gündür aranan Narin'in cansız bedeni bulundu

Diyarbakır Valisi: Narin öldürüldükten sonra çuvalla dereye atılmış, üzeri taşla kapatılmış

Öldürülüp çuvala konmuş, üzeri taşla kapatılmış

Bakanların Narin mesajında dikkat çeken ortak nokta! Üçü de aileye başsağlığı dilemedi

Bakanların Narin mesajında dikkat çeken ortak nokta

Narin'in cansız bedeni dere yatağında bulundu! Günlerdir bulunması için paylaşım yapan ünlü isimler isyan etti

Günlerdir bulunması için paylaşım yapan ünlü isimler isyan etti

500

Yorumlar (13)

Özer Doğan:

Tebrikler Fenerbahçem inşallah devamı gelsin

115
20
yanıtYanıtla
mustafa demir:

Lille bu oyunla bizi mahveder. hakemler yardım etmezse işimiz zor

52
68
yanıtYanıtla
Tandogan Dogan:

zar zor yendi..bu oyun bir ust tura yetnez

61
45
yanıtYanıtla
Orhan Karakisla:

vay ulema cin conlu hoş gelmiş bizim sayfaya kıskançlıkla izliyorsun yok zar zor yenmiş miş miş ..size gelen giden 3 atıyor 5 atıyor bi bakın kendinize

yanıt41
yanıt47
Mehmet Yaşar Çiçek:

angut orhan sizin sayfa değil manşet habere gelmişiz, görende luganoyu değilde PSG yi elemiş sanar.. LİLLE sert cevizdir dikkatt

yanıt26
yanıt25
Hiçliğe Yok Olmak Sihir mi Sayılır:

Futbol sahalarında bir sürü çadır kurulabilir. Bir sürü ufak ev yapılabilir. Mesela çamur ile. Yani futbol sahalarını dünyaya vermeliyizki insanlar kendilerine ufak evler yapabilsin üzerlerinde.

11
41
yanıtYanıtla
Erkan Kaya:

Ne sacmaladin sen simdi ???

yanıt19
yanıt0
BRAVEHEART:

Maçı izledim. Hiç zevk almadım. Belki Morinho ister istemez beklentimizi yükseltti. Ama oyun keyf vermedi. Adını bile duymadığım bir sürü koşan ve seri şekilde pas yapan dinamik bir takım. İçinde bir kaç kişi tadic veya jeko standardında olsa muhtemelen yenilirdik. Bekleyip göreceğiz. Hoca hoca diye şikayet şikayet üstüne. İşte hocaların üst seviyesi Morinho. Hocaya laf edemeyecek olan tabela yorumcuları muhtemelen takım henüz hazır değil. işte biraz zamana ihtiyaç var gibi klişe yorumlar yapacak. Heleki yendik. Yenilince hoca şöyle hoca böyle diyebilecekler mi bakalım.

30
6
yanıtYanıtla
rihamma baxhiyeva:

Oyunumuz iyi değildi, 92 dakika stres içinde izledik ama umarım sadece henüz hazır olmadığı için bu durumda ilerde düzelir.. ayrıca transfer şart gibi görünüyor

21
0
yanıtYanıtla
Yilmaz Haydar:

bu kadroyla bu akila nereye kadar adi sani olmaya bu takimi zar zor eledi simdiden bayy bay

15
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title