Haberler

Fenerbahçe, Mondihome Kayserispor'u 3-0 mağlup etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Mondihome Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek üstün bir performans sergiledi. Teknik direktör İsmail Kartal, maç sonrası yaptığı açıklamada takımının iyi bir galibiyet elde ettiğini belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk ettiği Mondihome Kayserispor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, baştan sona üstün oynadıklarını söyledi.

Ülker Stadı'nda yapılan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

Maçta üstün tarafın kendileri olduğunu vurgulayan Kartal, "Maça mecburi rotasyonla başlamak zorunda kaldık. Hafta içi sakat oyuncularımız vardı, onlar düzelmedi. Sahaya hangi oyuncularla çıkarsak çıkalım iyi bir takımımız var. Bu akşam maçı baştan sona üstün oynayarak güzel bir galibiyet elde ettik. Daha da farklı kazanabilirdik. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Kendilerini tebrik ediyorum." diye konuştu.

93 puana ulaştıkları halde lider durumda bulunmamalarının zor bir durum olduğunu dile getiren Kartal, şöyle devam etti:

"Hem taraftarlar hem camia hem de bizler açısında oldukça zor bir şey. Bugün itibarıyla 93 puanımız var ama rakibimiz bizden önde. Biz bugün kazanıp, önümüze bakarak devam etme hedefiyle maça çıktık. Üç maçın 3'ünüde kazanıp sonuçları bekleyecektik. Ona göre ne olacaksa olacak. Gelecek hafta sonu rakibimizle (Galatasaray) oynayacağız. Orada tek hedefimiz maçı kazanmak. Kalan iki maçı da kazanıp sonuçları göreceğiz."

Kartal, taraftarların maç içerisindeki tepkisine ilişkin soruya, "Moral bozukluğundan tepki koymuşlardır. Olmaması gerekirdi, olmamasını isterdik ama oldu. Biz taraftarlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz. Galatasaray maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız." yanıtını verdi.

Bazı maçlarda hak etmedikleri puan kayıpları yaşadıklarını dile getiren Kartal, "Beraberliklerimiz oldu. Sivasspor ve Galatasaray karşısında çok da iyi oynamamıştık ama diğer berabere kaldığımız maçlarda hep üstün olan, golleri kaçıran taraf bizdik. Geçen haftaki Konyaspor maçında 8 tane yüzde yüz gol pozisyonumuz vardı. Bazen futbolda olmayınca olmuyor. Sezon başında şampiyonluk hedefliyorduk. Şu an geldiğimiz noktada puan olarak gerideyiz ama hafta sonu rakibimiz yenmek için gideceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'nin çok büyük bir camia olduğunu aktaran Kartal, "Kendimle ilgili planım yok. Ben Fenerbahçeliyim. 'Gel' dediler geldim, 'Git' dediler gittim. Herhangi bir şekilde kalma gitme planım yok. Bunları konuşmanın zamanı ve yeri değil. Fenerbahçe'de her zaman herkese kapı açıktır. Bu konularla kafamı yoracak değilim. Hafta sonu oynanacak maçı düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

İsmail Kartal Kayserispor Fenerbahçe Futbol Spor Güncel Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları!
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title