Haberler

Erzincanspor Teknik Direktörü canlı yayında kendinden geçti: Bu hakemler bunu hak ediyor

Güncelleme:

24 Erzincanspor'un teknik direktörü Bülent Akan, İnegölspor'a 2-0 kaybedilen maç sonrası yaptığı açıklamada hakemlere tepki gösterdi. Canlı yayında olduğunu unutan Akan, Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e attığı yumruğu örnek göstererek "Bu hakemler bunu hak ediyor" dedi. Canlı yayında olduğunu fark eden Akan, açıklamasını "Kardeş sil bunları" diyerek bitirdi. O anlar çok konuşuldu.

24 Erzincanspor'un hocası Bülent Akan, İnegölspor karşısında kaybedilen 2-0'lık mücadele sonrası kameraların karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Canlı yayında olduğunu unutan Akan, Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e attığı yumruğu örnek göstererek skandal açıklamalarda bulundu.

CANLI YAYINDA OLDUĞUNU UNUTTU

Bülent Akan, maçın ardından canlı yayında yaptığı açıklamada hakem Yusuf Aydın'ın kötü bir yönetim sergilediğini öne sürerek skandal açıklamalarda bulundu.

"BU HAKEMLER BUNU HAK EDİYOR"

Akan, "Penaltı verilmiyor, goller oluyor verilmiyor ne tebrik. Son 5 dakika var, penaltı verilmiyor, gol olsa maç değişir. Bu hakemlerle bu lig bitmez, gerçekten de bitmiyor. Ankaragücü'nün başkanının yaptığına çok üzüldük ama bu hakemler bunları hak ediyor" dedi.

"SİL BUNLARI"

Daha sonra canlı yayında olduğunu anlayan Akan, söylediklerinden sonra kameramana dönerek, "Kardeş sil bunları" dedi. Muhabirin kendisini "Canlı yayındayız" diye uyarmasının ardından Akan, "İnegölspor'u tebrik ediyorum, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halil Umut Meler İnegölspor Faruk Koca Ankaragücü Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (2)

Ahmet Melih ALEMDAR:

Hadi bakalım ne ceza verilecek, görelim !!!

4
20
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

ADAM HAKLI

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title