Haberler

EMS Yapı Sivasspor, İstanbulspor'u mağlup etti

Güncelleme:

EMS Yapı Sivasspor, Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda İstanbulspor'u 3-1 yenerek galibiyetini aldı. Yardımcı antrenör Tansu Yaan, maç sonrası genç oyunculara şans verdiklerini belirtti.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden EMS Yapı Sivasspor'da yardımcı antrenör Tansu Yaan, iyi bir maç çıkardıklarını ve 3-0'ı yakaladıktan sonra genç oyunculara şans vermeye çalıştıklarını söyledi.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmada teknik direktör Bülent Uygun'un cezası sebebiyle takımın başında sahaya çıkan Yaan, maçın ardından 90 dakikayı değerlendirdi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başlayan Yaan, rakibi iyi analiz ettiklerini belirtti.

İstanbulspor'a da teşekkür eden Yaan, şunları kaydetti:

"Ligin bu seviyesinde olup, haftalar önce küme düşmesine karşın bu kadar disiplinli, sportmen oynayan bir takım vardı sahada. Başkandan sporcusuna hepsine teşekkür ediyorum. 3-0'dan sonra genç isimlere şans vermeye çalıştık. Küçük bir hatadan dolayı gol yedik. Rakibin nasıl oynayacağını bildiğimiz için önlem aldık. Futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İstanbulspor camiasına başarılar diliyoruz, önümüzdeki sene inşallah tekrar Süper Lig'e bekliyoruz kendilerini."

Kaynak: AA / Spor

İstanbulspor Sivasspor Spor Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title