Haberler

Ekmen'den Amatörlere Jest

Güncelleme:

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı M.Emin Ekmen, 22 spor kulübüne ve TÜFAD Batman Şubesine spor malzemesi verdi.

Ak Parti Adayı Mehmet Emin Ekmen, Amatör Kulüplere verdiği sözü yerine getirdi.
Yeni Kültür Merkezinin konferans salonunda yapılan dağıtım törenine kulüp Başkanları ve sporcular büyük ilgi gösterdiler. Malzemelerin İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki hemşherimiz Abdurahman Uçar tarafından temin edildiğini belirten Ekmen, emeği geçenlere ve Uçar'a spor kulüpleri adına teşekkür etti.
"YEREL'DEN ULUSALA SPOR"
n Yerelden ulusala olan sportif faaliyetlerin destekçisi olacaklarını belirten AK Parti Batman Belediye Başkan dayı M.Emin Ekmen, işe tabandan başlayacaklarını söyledi. Başkan adayı Ekmen; "22 amatör takımımızın yanı sıra gerekirse, tüm mahalle takımlarımıza destek olacağız. Belediye yönetimini aldığımız takdirde, daha çok çalışıp, spor kulüplerimizi kalkındıracağız. Bunun için projelerimiz ve kaynaklarımız her zaman hazırdır. Yerelde de iktidara geldiğimiz zaman tüm spor kulüplerimizin rahatça futbol oynayabilecekleri, basketbol, voleybol, atletizm ve tüm dallarda faaliyetlerin yapılacağı spor kompleksleri yapacağız. "diye konuştu.
TÜFAD'A ANLAMLI YARDIM
AK Parti Batman Belediye Başkan dayı M.Emin Ekmen, TÜFAD Batman Şubesine 1 takım forma, 20 adet tişört ve 20 det eşoman takımı hediye ederek büyük bir jest yaptı. Öte yandan 1955 Belediyespor, Tüpraşspor, Eğitimspor ve Üniversitespor'un malzeme listesinde olması sporseverler arasında takdirle karşılandı. Törene katılmayan 1955 Belediyespor ve Üniversitespor takımlarının malzemelerini Kenan İmren teslim aldı. Ekmen, takımlar ve kurumlar arasında ayrımcılık yapmayacaklarını ve herkese eşit mesafede olacaklarının da altını çizdi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Mehmet Emin Ekmen İstanbul Ak Parti Batman Yerel Politika Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title