Haberler

Dursun Özbek, Galatasaray Başkanlığına yeniden aday oldu

Güncelleme:

Galatasaray'ın yıllık olağan bütçe toplantısında konuşan Dursun Özbek, Mayıs ayındaki seçimde başkanlığa yeniden aday olduğunu duyurdu.

Galatasaray'ın yıllık olağan bütçe toplantısında konuşan Dursun Özbek, Mayıs ayındaki seçimde başkanlığa yeniden aday olduğunu duyurdu.

Toplantıyı açan başkan Özbek, divan başkanlığı için önerilen Eşref Alaçayır'ı oylamaya sundu. Alaçayır, oy birliğiyle bütçe toplantısının divan başkanı seçildi.

ÖZBEK YENİDEN ADAY

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını açıkladı.

Özbek açıklamasında, "Arkadaşarlımla birlikte bize emanet ettiğiniz bu onurlu görevi yerine getirmeye çalışıktı. Galatasarayımız için çalışmaktan hiçbir zaman yorulmadık. Bizi her zaman ayakta tutan en önemli şey, sizlerin verdiği destekti. Bu dönemde Galatasaray'ın birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğini göstermiş olduğumuz düşünüyorum. 25 Mayıs'ta seçimli olağan genel kurulumuz var. Sizlerin huzurunda bu onurlu göreve yeniden aday olduğumu duyurmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dursun Özbek Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe Beko - AS Monaco maçından görüntüler! Survivor'da dün akşam kim elendi? 9 Mayıs Survivor elenen isim kim? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz olacak? Koç Metalurji kaç lot verir? İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak, sıcak mı, yağmurlu mu? 9 Mayıs Perşembe hava durumu! 10 Mayıs Cuma günü okullar tatil mi? 10 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi? İOKBS BURSLULUK SINAV SONUÇLARI 2024! İOKBS bursluluk sınav sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? SURVIVOR FURKAN KIZILAY KİMDİR? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli? Furkan elendi mi? 9 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (7)

Tandogan Dogan:

futbol federasyonunun baskanida aday olsun.beraber isi gøtursunler

26
55
yanıtYanıtla
Sergen Yilmaz:

Merak etme o iş aziz yıldırım ile FB üstüne düşer ??

yanıt35
yanıt11
Murat Yıldırım:

Süper yorum

yanıt4
yanıt5
Emir Güler:

FENEV AĞLAMA

57
20
yanıtYanıtla
Hasan Sabri Tüçel:

İşte Galatasaray farkı başarılı olan kalır, başaramayan gider. Galatasaray, kimsenin tapulu malı değil.

59
15
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Evet masada başarılı :)

yanıt19
yanıt40
Yasar Unal:

Sadece spor adamı değil kendisi aynı zamanda bir spor kulübü başkanı olarak seçimlerde açıkça isim belirterek taraf olmuş sistemin de adamıdır. Dolayısıyla yeniden seçilecektir.

12
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title