Haberler

Deprem koreografisindeki bayrak detayı sonrası İsrail Büyükelçiliği'nden paylaşım: Maksatlı yapılmadığını biliyoruz

Güncelleme:

Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı Basel maçında Türkiye'yi vuran deprem için tüyleri diken diken eden bir koreografi hazırlayan Trabzonspor, açılan pankartta İsrail bayrağına yer vermemişti. Yaşanan durum üzerine İsrail'in Ankara Büyükelçiliği yaptığı paylaşımda, "Bazı ülkelerle birlikte İsrail bayrağı olmadığından binlerce özür mesajı aldık, maksatlı yapılmadığını ve Türk halkının kalbindeki yerimizi biliyoruz." ifadelerini kullandı.

İsrail'in Ankara Büyükelçiliği, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Basel'i 1-0 mağlup ettiği maçta taraftarların yaptığı koreografiye dair açıklama yaptı.

İSRAİL BAYRAĞINA YER VERİLMEDİ

Yaşanan deprem felaketinde Türkiye'ye yardım eli uzatan ülkelerin bayraklarının bulunduğu koreografide, İsrail'in bayrağına yer verilmemesi dikkat çekmişti. Konuya ilişkin açıklamada bulunan İsrail'in Ankara Büyükelçiliği, yaptığı açıklamada "Türk halkının kalbindeki yerimizi biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Deprem koreografisindeki bayrak detayı sonrası İsrail'den açıklama: Maksatlı yapılmadığını biliyoruz

"BİNLERCE ÖZÜR MESAJI ALDIK"

İsrail'in Ankara Büyükelçiliği sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Zor günlerde kazanılan dünkü galibiyetiniz için tebrikler. Trabzonspor Bu tweetinizdeki görselde bazı ülkelerle birlikte İsrail bayrağı olmadığından binlerce özür mesajı aldık, maksatlı yapılmadığını ve Türk halkının kalbindeki yerimizi biliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Deprem koreografisindeki bayrak detayı sonrası İsrail'den açıklama: Maksatlı yapılmadığını biliyoruz

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

İsrail Büyükelçiliği Trabzonspor Konferans Türkiye İsrail Ankara Deprem Basel Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (11)

Eclipse Moon34:

Depremde kim ne yardım etti ise Allah razı olsun

181
6
yanıtYanıtla
Mehmet Akgündüz:

her binanın 8 büyüklüğünde depreme dayanıklılığı test edilmeli

yanıt0
yanıt0
Sevda Gül :

Israilin benim kalbimde yeri YOKDUR! Gösteri için gelip Filistinde Bebek öldürenler, Mescidi Aksayi egelleyen ve pis ayaklarixla elleriyle kirletenlerin yeri yok! Yardim etmisse insan olmayi denemis demekdir!!!!!

16
25
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

İsrail için büyük kayıp:)) gerçek insan gerçek Müslümanın kalbi tüm insanlığı sığdıracak kadar büyüktür hele ki felaket zamanlarında

yanıt2
yanıt3
Sevda Gül :

mv: Türkiye düsmanlarina kalbinde bas üstünde besleyere sonunda koynunda yilan besledigini ögrendi! Du ucc ya ur düsman uyumaz! Bir ayagimiz ters bassin görürsün sirttan biçaklanmayi! Filistinde kendi topraklarinda siddet ve katliyam gören o bebeklerin hakklarini unutma!

yanıt2
yanıt0
Sevda Gül :

mv: sana neden dokunmus, herhalde ayni meshepdensin!

yanıt2
yanıt1
Ozzy Bjk:

Hem hakaret edip hem de o resimde yeriniz olsun mu istiyorsunuz? Yardım da etmediniz! Çocuk musunuz siz? Bu ne kapris?

12
25
yanıtYanıtla
Lokum Ceto :

maksatli yaptik ne olacak ..

8
3
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Ermeni, yunan ve israilden hiç ve din düsmanlarimizdan asla dost olmaz! Buna inanan aptaldir! Yardim eden insanlig gerektirdigi için edixor, yarinda onlarin badina felaket gelirse komsu komsusuna yardim eder ve onu yaradan yaptiklarinin karsiligini verir! Ama halen onlarda olan düsmanlik kedindir!

8
0
yanıtYanıtla
Fatih Ziya:

Allah razı olsun demek başlı başına bir duadır. Müslümanları katledenler için, yurdundan edenler için Allah'tan rızalık istememek gerek. Allah razı olsun demek alelade bir kelime değildir.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title