Haberler

Çorum Valisi, halkı milli maça çağırdı

Güncelleme:

UEFA Kadınlar Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, yarın Çorum'da Lüksemburg ile karşılaşacak. Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, maç öncesi Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulundu ve halkı maça davet etti.

Çorum Valisi, halkı milli maça çağırdı

VIDEO YOK

Yusuf ÇINARÇORUM,(DHA)- UEFA Kadınlar Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, yarın Çorum'da Lüksemburg ile 15 bin kapasiteli Şehir Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Milli maç öncesi Şehir Stadyumu'nda incelemelerde bulunan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, TFF ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

UEFA Kadınlar Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı'nın yarın Çorum'da Lüksemburg ile karşılaşacağı maç öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını açıklayan Vali Zülkif Dağlı, '28 Ekim itibariyle milli takımımız, dün akşam itibariyle de misafir takımımız Lüksemburg Çorum'a gelerek kampa girdiler. Şehir stadımızda her türlü hazırlıklar tamamlandı. Artık maç gününü ve saatini heyecanlı bir şekilde bekliyoruz' diye konuştu.

Vali Dağlı, 'Çorum'da ilk kez milli maç yapılıyor. Vatandaşlarımızın maça gelmesini istiyoruz. Gelmeleri için de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz, sivil toplum kuruluşları, belediyemiz üzerinden gerekli çalışmalar yapılıyor. Vatandaşlarımızın stada gelmesi, bilet almaları konusunda gerekli yardımlar da yapılıyor. Maça gelecek vatandaşlarımız için Saat Kulesi'nden ücretsiz olarak stadyuma otobüs seferleri yapılacak. Şu an itibariyle 7 bin bilet satışı oldu. Yarın bu rakam 10 binleri geçecek. Hedefimiz stadımızı doldurarak milli takımımızı desteklemek ve takımlarımıza iyi bir ev sahipliği yapmak. TFF özverili bir şekilde çalışmalarını yapıyor. Maçın Çorum'a verilmesinden dolayı TFF'ye teşekkür ediyoruz. İl Emniyet Müdürlüğü'müz her türlü tedbiri aldı' dedi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

A Milli Kadın Futbol Takımı Zülkif Dağlı Uluslar Ligi Lüksemburg Futbol Çorum Futbol Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title