Haberler

Bursaspor yeni transferlerine imza töreni düzenledi - BURSA

Güncelleme:

Bursaspor Kulübü, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Emrullah Şalk ve Kerem Can Akyüz ile sözleşme imzaladı.

Bursaspor Kulübü, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Serdar Özkan, Tayfur Bingöl, Emrullah Şalk ve Kerem Can Akyüz ile sözleşme imzaladı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, futbolcuların yanı sıra Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan ve taraftarlar da katıldı.

Mestan, törende yaptığı konuşmada, bu sene zor bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Bugün imza attırdıkları futbolculara Bursaspor'a geldikleri için teşekkür eden Mestan, şöyle konuştu:

"İnşallah hak ettiğimiz yere hep birlikte geleceğiz, biz hepimiz bir arada olduğumuzda neleri gördük. İstemediğimiz bir ligdeyiz, kendimizi burada misafir olarak düşünüyoruz. Yeni transferlerimiz bize güç katacak. Transferler konusunda yardım eden şehir dinamiklerimize teşekkür ediyorum. Yeni sloganımız 'Yeniden Büyük Bursaspor' diyerek yola çıktık. Kampanyamız devam ediyor, istediğimiz yere geleceğimize inanıyorum. Kampanyaya destek verenlere özellikle teşekkür etmemiz gerekiyor, insanların motivasyonunu bozmamamız lazım, bizlere görev düşüyor. Futbolcularımızı Akhisarspor maçına yetiştiriyoruz."

Serdar Özkan: "Beklentileri karşılayacağım"

Sağ kanat oyuncusu Serdar Özkan, daha önce iki kez Bursaspor ile transfer görüşmesi yaptığını, transferin ise bugüne kısmet olduğunu aktardı.

"Buraya gelirken hiçbir şey düşünmedim." diyen Serdar Özkan, "Transfer sürecinde Mesut Mestan, İbrahim Üzülmez, Selçuk Erdoğan beni çok istediklerini söyledi ve bunu hissettirdiler. Yakın çevremden, 'Neden bir alt lige gidiyorsun?' diye tepkiler aldım. Aslında Bursaspor'a gelirken, hiçbir zaman Bursaspor'u alt ligde görmedim çünkü daha önce birçok kez buraya maç için geldim, gerçekten çok büyük bir camia görünüyor ama içeri girince çok daha büyük bir camia olduğunu anladım. Birkaç kez dışarı çıktım, insanlar da bana çok güvendiklerini hissettirdi. Ben de inşallah bu beklentileri karşılayacağım." ifadelerini kullandı.

Tayfur Bingöl : "Bursaspor'a en iyi şekilde hizmet edeceğim"

Orta saha oyuncusu Tayfur Bingöl ise Bursaspor gibi özel ve büyük bir camiaya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Bursaspor taraftarının büyüklüğünü ve coşkusunu yaşamak için sabırsızlandığını kaydeden Tayfur Bingöl, "Buraya gelmeden önce yoğun bir transfer mesaisi harcandı. 5-6 Süper Lig ekibiyle görüşme halindeydim, Bursaspor'dan teklif geldi. Kalbim Bursaspor'a sıcak baktığı için Bursaspor'u tercih ettim. Bursaspor'a en iyi şekilde hizmet edeceğim." diye konuştu.

Kaleci Emrullah Şalk da 1,5 yıllık mukaveleyi feshedip geldiğini vurgulayarak, kulübün geleceği adına bunu dava olarak görerek çalışıp, bu tesiste güzel bir kutlama yapacaklarını söyledi.

Son olarak söz alan defans oyuncusu Kerem Can Akyüz, taraftarlara karşılama ve destekleri için teşekkür ederek, takımı layık olduğu yerlere taşıyacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından yeni transferler, kulüp başkanı Mesut Mestan ile fotoğraf verdikten sonra sözleşmeleri imzaladı.

Kaynak: AA / Spor

Tayfur Bingöl Serdar Özkan Bursaspor Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında?
Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title