Haberler

Burak Yılmaz'ı Şampiyonlar Ligi'nde üzdüler! Chelsea, Lille engelini çok rahat geçti

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Chelsea, sahasında Lille'i 2-0 mağlup etti. İngiliz ekibine galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Kai Havertz ve 63. dakikada Pulusic attı. Fransız ekibinde ise milli futbolcumuz Burak Yılmaz, 65. dakikada oyuna dahil oldu.

Chelsea ile Lille, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Stamford Bridge'de karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İngiliz ekibi, 2-0 kazandı ve rövanş için büyük avantaj elde etti.

CHELSEA AVANTAJI KAPTI

Maçta Chelsea'ye galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Kai Havertz ve 63. dakikada Pulusic attı. Mücadelede milli futbolcumuz Burak Yılmaz, 65. dakikada oyuna dahil oldu. Bu sonuçla büyük bir avantajın sahibi olan Chelsea, 16 Mart'ta Lille ile Fransa'da karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Chelsea Lille Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title