Haberler

Bornova 1877, Artvin Hopaspor'u Farklı Yendi

Bornova 1877, Artvin Hopaspor'u Farklı Yendi
Güncelleme:

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bornova 1877, Artvin Hopaspor'u 6-2 mağlup ederek 2. sıraya yükseldi. Teknik direktör Sercan Yıldırım, oyuncularını tebrik ederek galibiyeti taraftarlara armağan etti.

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak 7 puanla 2'nci sıraya yükselen Bornova 1877'de teknik direktör Sercan Yıldırım, son olarak iç sahada aldıkları 6-2'lik Artvin Hopaspor maçı sonrası oyuncularını tebrik etti. Hopaspor karşısında hafta içinde tüm planları galibiyet üzerine yaptıklarını belirten Yıldırım, "Rakibimizi iyi analiz ederek çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirmiştik. Futbolcularımıza verdiğimiz görevi yerine getirmesi ve etkili bir oyun sergilememiz, bizleri mutlu etti" dedi.

Oyuncularının sahada özverili bir şekilde mücadele ederek maçtan farklı bir skorla galip ayrıldığını söyleyen teknik patron Sercan Yıldırım, "Tüm futbolcularımı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum. Galibiyetimizi Bornova 1877 taraftarına armağan ediyoruz. Kuşadasıspor karşılaşmasına da aynı özveriyle hazırlanacağız" diye konuştu.

Lider Bursaspor'un 2 puan gerisinde yer alan İzmir temsilcisi, pazar günü henüz puanla tanışamayan Kuşadasıspor'u yenerek zirve yarışını sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor
Kıt kanaat geçinen emekliyi isyan ettirecek 'Maaşta kesinti' iddiası

Kıt kanaat geçinen emekliyi isyan ettirecek "Maaşta kesinti" iddiası

İran Cumhurbaşkanı'ndan 'Erdoğan'la görüşmeniz nasıldı?' sorusuna tek kelimelik Türkçe cevap

Erdoğan'la ilgili soruya tek kelimelik Türkçe cevap verdi

iPhone 16 için geceyarısı kuyruğa girenlerin kim oldukları ortaya çıktı

IPhone 16 için geceden kuyruğa girenler bakın kim çıktı

Polis katiliyle ilgili isyan ettiren detay! 26 suç kaydına rağmen hiç cezaevine girmemiş

19 yaşındaki polis katiliyle ilgili isyan ettiren detay

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });