Haberler

Barış Alper Yılmaz: Avusturya karşısında intikam peşinde değiliz, adım adım ilerliyoruz

Güncelleme:

Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda oynayacakları Avusturya maçı için, 'İntikam peşinde değiliz. Adım adım ilerliyoruz. Öncelikle sözümüzü tuttuk. Şimdi yeni hedeflerimiz var. Avusturya maçı gerçekten zor olacak' dedi.

- Barış Alper Yılmaz : "Avusturya karşısında intikam peşinde değiliz, adım adım ilerliyoruz"

HAMBURG - Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda oynayacakları Avusturya maçı için, "İntikam peşinde değiliz. Adım adım ilerliyoruz. Öncelikle sözümüzü tuttuk. Şimdi yeni hedeflerimiz var. Avusturya maçı gerçekten zor olacak" dedi.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı, Hamburg'da karşılaştığı Çekya'yı 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, "Maçın oyuncusu seçildiğim için mutluyum. Ama daha önemlisi galip gelmek çok önemliydi. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Her zaman söyledim, benim için pozisyon fark etmiyor. Hocam bana nerede şans verirse takımıma katkı sağlamak istiyorum. Buna odaklıyım" diye konuştu.

Son 16 turunda Avusturya ile oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Barış Alper, "İntikam peşinde değiliz. Adım adım ilerliyoruz. Kamptan önce arkadaşlarımızla konuştuğumuzda hedefimiz gruptan çıkmaktı. Öncelikle sözümüzü tuttuk. Şimdi yeni hedeflerimiz var. Avusturya maçı gerçekten zor olacak. Sadece şunu söylemek istiyorum. Jenerasyonumuz çok iyi. Çok yetenekli oyunculara sahibiz. Bence iyi bir maç olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Barış Alper Yılmaz Avusturya Spor Güncel Haberler

Komşusundan gelen sesi kaydedip sosyal medyada isyan etti: Her gün aynı şey

Komşusundan gelen sesi kaydedip sosyal medyada isyan etti: Her gün aynı şey

Bakan Koca'nın başını yiyen olaylar! Kızılcahamam'daki tartışma bardağı taşıran son damla olmuş

Bakan Koca'nın başını yiyen olaylar! Kızılcahamam'daki tartışma bardağı taşıran son damla olmuş

Vatandaşa 'Asgari ücret yeterli mi?' diye soruldu! Verilen yanıt hükümeti düşündürecek

Vatandaşa "Asgari ücret yeterli mi?" diye soruldu! Verilen yanıt hükümeti düşündürecek

Bakmadan Geçme

Almanya Danimarka maçı CANLI izle! (EURO 2024) Almanya Danimarka EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? İsviçre İtalya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İsviçre İtalya maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? İsviçre İtalya maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SONUCU! İsviçre İtalya maçı ne oldu? TRT 1 şifreli kanal nasıl açılır? (ÇÖZÜMÜ) TRT 1 frekans! (GÜNCEL) TRT 1 Türksat 4A frekans ayarı nasıl yapılır? İsviçre İtalya maçı CANLI izle! (EURO 2024) İsviçre İtalya EURO 2024 maçını hangi kanal veriyor, şifresiz nereden izlenir? TRT 1 canlı maç izle! ALMANYA-DANİMARKA CANLI izle! TRT HD kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! 29-30 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 29-30 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Eski Yunanistan Başbakanı Çipras'tan, İstanbul'daki üniversite mezuniyet töreninde Türkçe çağrı

Eski Yunanistan Başbakanı Çipras'tan, İstanbul'daki üniversite mezuniyet töreninde Türkçe çağrı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title