Haberler

Bandırmaspor'da Yusuf Şimşek Dönemi

- Bandırmaspor'da Yusuf Şimşek dönem Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş açıklaması Teknik sorumluluğa getirilen Yusuf Şimşek açıklaması - TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un yeni teknik direktörü Yusuf Şimşek olduBALIKESİR (AA) – TFF 1.

- Bandırmaspor'da Yusuf Şimşek dönem

Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş açıklaması

Teknik sorumluluğa getirilen Yusuf Şimşek açıklaması - TFF 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un yeni teknik direktörü Yusuf Şimşek oldu

BALIKESİR (AA) – TFF 1.Lig takımlarından Bandırmaspor'da Feyyaz Uçar'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek getirildi.

Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Balıkesirspor'a 5-0 mağlup olarak kötü bir hafta sonu geçirdiklerini ve sonrasında teknik direktör Feyyaz Uçar'ın istifasını sunduğunu bildirdi.

Uçar'ın istifasının ardından bu görev için Yusuf Şimşek ile görüştüklerini anlatan Elmastaş, "Kendisiyle görüşmelerimizi tamamladık ve 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda yeni hocamızla iyi sonuçlar gelecek." dedi.

Bordo-beyazlıların yeni teknik direktörü Yusuf Şimşek ise TFF 1.Lig'i yakından tanıdığını söyledi.

Kendisine yönelik güveni boşa çıkarmayacağını dile getiren Şimşek, şunları kaydetti:

"Bugünden itibaren beyaz bir sayfa açtık. Ekibim ve taraftarımızla birlik olup güzel günler göreceğiz. Ben bu ligi tanıyorum. Rize'de Mustafa Denizli ile şampiyonluk yaşadık. Antalya'da tek başıma şampiyonluk yaşadım. Oyuncuları da rakipleri de tanıyorum. Buradaki sıkıntının ufak olduğunu düşünüyorum. Hep birlikte bu sıkıntıları aşacağımızı düşünüyorum."

Konuşmaların ardından Yusuf Şimşek 1,5 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Yusuf Şimşek'in teknik ekibinde Ali Postacı, Gökhan Kılavuz, Erhan Namlı, Şaban Özdeş ile kaleci antrenörü Aydın Gencer'in görev yapacağı açıklandı.

Kaynak: AA / Spor

Balıkesirspor Yusuf Şimşek Feyyaz Uçar Spor Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

İstanbul Havalimanı'nda alarm! 600 metrede uçan dronu son anda fark ettiler

Bakmadan Geçme

YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

Seçimden zaferle ayrılan Ali Koç: Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title