Haberler

    Bakan Bak, İşitme Engelli Sporcuları Kabul Etti

    Gençlik ve Spor Bakanı Bak, 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan sporcularla bir araya geldi...

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Samsun'da  düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda madalya kazanan sporcuları  kabul etti.
    Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, kabulde, 18-30 Temmuz'da  Samsun'un ev sahipliği yaptığı olimpiyatlarda madalya kazanan sporcularla,  Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir yer aldı.
    Bak, Ankara'da gerçekleştirilen törenle bir günlük temsili askerlik  yapan işitme engelli milli sporcuların kendilerini gururlandırdığını belirterek,  "İşitme engelli sporcularımıza, ülkemizi koruyan askerlerimize gösterdikleri  destekten dolayı teşekkür ederim. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet,  gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Askerlik her Türk vatandaşı için onurlu  bir görev. Bugün sizler de bu ortamı yaşadınız ve yaşattınız." ifadelerini  kullandı.
    Bakanlık görevini devraldığı Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere  olimpiyatlarda emeği geçen herkese teşekkür eden Bak, "Antrenörlerimize, teknik  direktörlerimize, hakemlerimize ve gönüllülere teşekkür ediyoruz. Bizlere,  milletimize yaşattığınız güzellikler için sizlere minnettarız. Türkiye, çok  başarılı bir organizasyon yaparak, ülkemizin organizasyon düzenleme kabiliyetini  ve engelli sporcularımıza yönelik yatırımlarını dünyaya göstermiş oldu."  değerlendirmesinde bulundu.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Türk  sporuna verdiği desteğin önemine değinen Osman Aşkın Bak, şunları kaydetti:
    "Ben de uzun yıllar boyunca sporun içerisinde, gerek yönetici gerek  federasyon başkanı olarak yer almış bir ağabeyiniz ve kardeşinizim. Sizlerle  gurur duyuyoruz. Müsabakaları izledik ve büyük heyecan duyduk, ülkemizi  gururlandırdınız. Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte yaptığınız organizasyon  bizleri ayrıca mutlu etti. Başarılarınızın devamını bekliyoruz. Ülkemizin  bayrağını dalgalandırmak için hep beraber çalışacağız. Askeri üniformalar sizlere  çok yakışmış. Bütün platformlarda bizleri gururlandırdığınız için sizlere  minnettarız."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Akif Çağatay Kılıç Türkiye Samsun Spor Haberler

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

    Bakmadan Geçme

    LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
    Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

    Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

    title