Haberler

Altekma, Özgür Karababa'yı bir yıl daha kiraladı

Güncelleme:

Efeler Ligi'nin yeni ekiplerinden Altekma, 21 yaşındaki orta oyuncu Özgür Karababa'yı bir yıl daha Ziraat Bankkart'tan kiralık olarak kadrosunda tutma kararı aldı. Altekma Voleybol Şube Sorumlusu Uğur Tendik, Karababa'nın geçen sezonki performansından memnun olduklarını belirtti ve yeni sezon için başarılar diledi.

Efeler Ligi'nin yeni ekiplerinden Altekma, 21 yaşındaki orta oyuncu Özgür Karababa'yı bir yıl daha Ziraat Bankkart'tan kiralık olarak kadrosunda tuttu.

Altekma Voleybol Şube Sorumlusu Uğur Tendik, yaptığı yazılı açıklamada, geçen sezon şampiyonlukta önemli katkısı olan Özgür Karababa'nın bir sezon daha takımda yer alacağını belirtti.

Genç oyuncunun daha önce Milas Belediyespor ve Ziraat Bankkart'ta forma giydiğini hatırlatan Tendik, "Özgür, karakteriyle, çalışma disiplini ve performansıyla yeni sezon kadromuzda yer almayı fazlasıyla hak etti. Özgür'e sakatlıktan uzak, başarılı bir sezon diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Voleybol Güncel Spor

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title