Haberler

Altay'da kaleci Ozan Evrim Özenç'in takımdan ayrılma ihtimali

Güncelleme:

Altay'da sözleşmesi sona eren kaleci Ozan Evrim Özenç'in takımdan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi. Transfer yasağı bulunan İzmir temsilcisi ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Ozan'ın Ümraniyespor ile anlaştığı iddia edildi.

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR,

TFF 2'nci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi şirketleşme kararı alıp yatırımcı arayışlarına başlayan Altay'da sözleşmesi sona eren kaleci Ozan Evrim Özenç'in takımdan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi. Siyah-beyazlı kulüpte 2020-21 sezonundan bu yana görev yapan 31 yaşındaki file bekçisinin transfer yasağı bulunan İzmir temsilcisi ile sözleşme yenilemeyi düşünmediği belirtildi.

İlk yılında ligde forma şansı bulamadığı Altay'da 2022-23 sezonunda 1'inci Lig'de 21 müsabakada görev yapan Ozan, geçen sezon 13 karşılaşmada takımın kalesini korudu. Ozan'ın yeni sezon için Ümraniyespor ile anlaştığı iddia edilmişti. Altay'da kontratı biten ve alacakları nedeniyle kulübe ihtarname gönderen altyapı patentli genç kaleci Mustafa Çalışkan'ın da yuvadan uçmak istediği kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ozan Evrim Özenç Sözleşme Güncel Futbol İzmir Altay Spor

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

Bolu Dağı Tüneli, Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı

Sürücülerin çilesi sona erdi! Planlanan tarihten önce açıldı

Şırnak'ta beyaz torosa JİTEM amblemi yapıştıran uzman çavuş açığa alındı

Beyaz torosa yapıştırdığı amblem ilçeyi karıştırdı! Uzman çavuş açığa alındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title