Haberler

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih'i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

Güncelleme:

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'ya attığı gol sonrasında bozkurt işareti yapan Merih Demiral, Almanlar tarafından UEFA'ya şikayet edilmiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştı. Alman basınından ortalığı karıştıracak bir iddia daha geldi. Bild Gazetesi, milli futbolcunun 2 maç ceza aldığını öne sürdü. Bu iddia üzerine TFF, yaptığı açıklamayla haberin gerçeği yansıtmadığı duyurdu. Merih, olayla ilgili savunmasını yarın yapacak.

Milli Futbolcumuz Merih Demiral'ı Avusturya maçında Bozkurt işareti yaptığı gerekçesiyle UEFA'ya şikayet eden Almanlardan skandal bir hamle daha geldi.

2 MAÇ CEZA ALDIĞINI İLERİ SÜRDÜLER

Alman basınından Bild, Merih'in 2 maç ceza aldığı iddiasını ortaya attı. Haberde " Merih Demiral'ın hareketini siyasi bir sembol olarak gören UEFA, bu konuda taviz vermeyecek ve Merih Demiral'ı cezalandıracak" ifadeleri kullanıldı.

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih'i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

BELLINGHAM'A PARA CEZASI

Öte yandan habere göre; UEFA, İngiltere-Slovakya maçında attığı golün ardından Slovakya yedek kulübesine cinsel organını işaret eden İngiliz futbolcu Jude Bellingham'a ise 20 bin euro para cezası verecek.

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih'i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

TFF HEMEN YALANLADI

TFF ise bu asılsız iddiayı jet hızında yalanladı. Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bild Gazetesi kaynak gösterilerek, ' Merih Demiral'a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır" ifadelerine yer verildi.

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih'i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

"ASILSIZ İDDİALARA İTİBAR ETMEYİNİZ"

Skandal iddiayla ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden de açıklama geldi. İddianın doğru olmadığı belirtilen açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan, "UEFA, Merih Demiral'a 2 maç men cezası verdi." iddiası doğru değildir. UEFA tarafından Merih Demiral hakkında açılan soruşturma henüz sonuçlanmamış olup, iki maç men cezası verildiği iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. UEFA, milli futbolcumuz Merih Demiral'dan savunma istemiş olup, savunma sonrasında soruşturma karara bağlanacaktır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz" denildi.

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih'i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

NE OLMUŞTU?

Milli futbolcumuz Merih Demiral, Avusturya maçında kaydettiği gollerin ardından sevincini bozkurt işareti yaparak göstermişti. Yaptığı harekete ilişkin maç sonu konuşan Demiral "Herhangi bir mesaj yok, sadece ne kadar gururlu ve mutlu olduğumu göstermek istedim" ifadelerini kullanmıştı.

Merih'in bu hareketi büyük ses getirirken Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, bu gol sevincini hedef alarak UEFA'dan yaptırım istemişti. UEFA ise milli futbolcumuz hakkında 'uygunsuz hareket' sebebiyle soruşturma başlatmıştı. UEFA'dan yapılan açıklama şu şekildeydi, "2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu Avusturya- Türkiye karşılaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır . Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verilecektir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Bild Gazetesi Merih Demiral Avusturya Türkiye Bozkurt Bild Futbol Hukuk Spor Dünya Haberler

Ordu ve Muş'ta sel felaketi: 2 kişi hayatını kaybetti

Ordu ve Muş'ta sel felaketi: 2 kişi hayatını kaybetti

CHP lideri Özel: Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız

CHP lideri Özel: Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız

Almanlar Ferdi'ye bayıldı: Son düdükle birlikte dünyanın en pahalı futbolcusu

Almanlar Ferdi'ye bayıldı: Son düdükle birlikte dünyanın en pahalı futbolcusu

Bakmadan Geçme

Fransa seçim kim kazandı? 2024 Fransa seçim sonuçlar! Yusuf Can Zeybek kimdir? Yusuf Can Zeybek kaç yaşında, nereli? Sağ kolun omuzdan sol kolun dirsekten aşağısı olmayan Ricardo Ten Argiels'e 2023'te İskoçya'da Dünya Bisiklet Şampiyonası engelli dalında.... Profesyonel boksta hangi sıklette mücadele eden boksör daha ağırdır? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Hangisi Nobel ödülünü kazanan kadın sayısı en fazladır? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Islahat Fermanı hangi padişah zamanında ilan edilmiştir. Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Paris'e ilk kez gelen turistlerin yaşadığı hayal kırıklığı sonucu baş dönmesi görülen, Paris Sendromu adı verilen durumdan en çok hangi ülkeden gelen? Bir yüzücü 25 metrelik havuzda kısa kulvar 200 metre bir yüzme yarışında toplam kaç kez"dönüş" yapar? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Yönetmenliğini Zeki Demirkubuz'un yaptığı hangi adda bir film yoktur? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Jules Verne'nin "Seksen Günde Devrialem" adlı romanı hangi iki karakterin serüvenini anlatır? Kim Milyoner Olmak İster 7 Temmuz Sorusu Cevabı Nedir? Bugün maç var mı EURO 2024? MasterChef Mehmet Akif kimdir? 2024 MasterChef Rize Çayelili yarışmacı Mehmet Akif kaç yaşında, nereli, elendi mi geçti mi? Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Muğla'da deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Türkiye elendi mi EURO 2024? Murat Gevrek kimdir? Murat Gevrek Barış Alper Yılmaz'a ne dedi
Olaylı Van konserinde Cem Adrian'ın yüzüne şişe fırlattılar! Tepkisi takdire şayan

Olaylı Van konserinde Cem Adrian'ın yüzüne şişe fırlattılar! Tepkisi takdire şayan

500

Yorumlar (62)

JY:

2 MAÇ CEZA ÇOK AZ MERİH FUTBOLDAN TAMAMEN MEN EDİLMELİ TÜRKİYE TURNUVADAN DİSKALİFİYE EDİLMELİ EDİLMELİKİ BİR DAHA KİMSE AYNI ŞEYE CESARET EDEMESİN. 21. YÜZYILDA STADYUMLARDA FAŞİZİMİ ÖZENDİRİCİ HAREKETLER GÖRMEK İSTEMİYORUZ.

273
1301
yanıtYanıtla
Ali Yurt:

Hadi lan denyo herzaman her yerde türk Kürt bir

yanıt407
yanıt101
CAN Işık:

Aynen

yanıt104
yanıt73
Yaşar Yurtsever:

Mutlaka inşaata küçükken topun kaçmış ki böyle düşünüyorsun.

yanıt194
yanıt50
Beşiktaşlı:

Tam bi Jeyarsın. Hangi milletdensen artık

yanıt178
yanıt37
Edin Culmus:

Alman basını ve idaa? Kaynak UEFA daha ne idaası. Orası bizim basın açısından biraz farklı anlatabildimmi

yanıt32
yanıt8
SELÇUK GÜNDOĞDU:

MERİHİN YAPTIĞI NE KADAR YANLIŞ SA SENİN BU YAZDIKLARINDA AYNI ŞEKİLDE YANLIŞ,MİLLİ TAKIMI TÜM KALBİYLE DESTEKLEYEN GERÇEK BAYRAK AŞIĞI İNSANLARA İHTİYAÇ VAR BU ÜLKEDE

yanıt51
yanıt86
Hek Tor:

1) GERÇEK: İşimiz gücümüz halkı kışkırtmak... Gerek İletişim Başkanlığı, gerekse TFF'nin Almanca bilgileri olmadığı kesin, kendileri dezenformasyon yapıyorlar, zira başlıktaki cümle ''di'li geçmiş cümle değil, şimdiki ya da gelecek zaman cümlesidir, yani CEZALANDIRILDI anlamı YOKTUR...

yanıt24
yanıt7
Hek Tor:

Editöre: Almanya Yeşiller Partisi için yazdığım doğru kaynaktan, bizzat Alman televizyonlarından alıntıdır; geyik yapmıyorum, ciddi bir konudur BİLGİNİZE...

yanıt19
yanıt5
Musa:

İnsan kıskanır ama çatlamaz … sen kafayı bile yemişsin, senin gibilere inat herzaman her yerde yaşasın milliyetçilik

yanıt46
yanıt12
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title