Haberler

UEFA Uluslar Ligi'ndeki Türkiye-Galler maçının oynanacağı stat belli oldu

Güncelleme:

A Milli Takım'ın 16 Kasım'da Galler ile yapacağı UEFA Uluslar Ligi maçı Kayseri'deki Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanacak. 11 yıllık aranın ardından Kayseri'de sahaya çıkacak olan milliler, burada oynadığı 3 maçı da kazanmayı başarmıştı. 19 Kasım'daki Karadağ-Türkiye maçı ise Podgorica Şehir Stadı'nda oynanacak.

UEFA Uluslar B Ligi'nde mücadele eden A Milli Futbol Takımı'nın, Galler ve Karadağ yapacağı maçların statları belli oldu.

GALLER MAÇI KAYSERİ'DE

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre milliler, 16 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Galler'le Kayseri'deki Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

KARADAĞ MAÇI DEPLASMANDA

A Milli Takım'ın deplasmanda Karadağ ile karşılaşacağı müsabaka da başkent Podgorica'da yapılacak. Podgorica Şehir Stadyumu'ndaki maç, 19 Kasım Salı günü saat 22.45'te başlayacak.

KAYSERİ'DE HİÇ KAYBETMEDİK

A Milli Futbol Takımı, 11 yıllık aranın ardından Kayseri'de sahaya çıkacak. Milliler, bu kentte daha önce oynadığı 3 maçı da kazandı. Kayseri'de 2009 yılında Azerbaycan'ı 2-0, Estonya'yı 4-2 yenen Türkiye, 2013 yılında da Andorra'yı 5-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta yer alan ay-yıldızlı takımın, grubunda Galler ve Karadağ'ın yanı sıra İzlanda bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Milli Takım Türkiye Türkiye Karadağ Karadağ Kayseri Galler Galler Futbol Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu

Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu! İşte o isimler

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'B'dan 'BB-'ye yükseltti

Piyasalar merakla bekliyordu! Fitch, Türkiye kararını açıkladı

Meteorolojiden yurt genelinde yağış uyarısı

Meteorolojiden yurt genelinde yağış uyarısı

Sakince kafeye gelen kadın, masada oturan adama kurşun yağdırdı

Sakince içeri giren kadın, peş peşe tetiğe bastı

500

Yorumlar (2)

Harbi Vatandaş:

Gayseride olan o olaydan sonra bırakın milli takımın maçını orda oynatmayı düşünülmesi bile hata o olaylar ülke geneline yayılabilirdi madem vatanı devletini seven bir millet böyle provakatörlere izin vermemeliydiler İnşAllah maçın yeri değişir.

10
20
yanıtYanıtla
Oflu Hakan:

istatistikler üzerine stadyum seçip maç oynuyoruz

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title