Haberler

4 takım birden istiyordu! Kieran Trippier'in Türkiye'ye transferi iptal oldu

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig ekipleriden Fenerbahçe, Beşiktaş, RAMS Başakşehir ve Eyüpspor, Newcastle United'ın 33 yaşındaki sağ beki Kieran Trippier ile ilgileniyordu. Kulüpler, İngiliz ekibinin ikna olmaması nedeniyle bu transferden vazgeçti.

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Kieran Trippier ile Trendyol Süper Lig'den 4 takım birden ilgileniyordu. İngiliz sağ bekin Türkiye'ye transferiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

NEWCASTLE İKNA OLMADI, VAZGEÇTİLER

Sky'da yer alan habere göre; Kieran Trippier ilgilenen dört Türk takımı, Newcastle United'ın ikna olmaması nedeniyle bu transferden vazgeçti. Sky, daha önce de Fenerbahçe, Beşiktaş, RAMS Başakşehir ve Eyüpspor'un 33 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiğini duyurmuştu.

NEWCASTLE UNITED PERFORMANSI

2022 yılından bu yana Newcastle United'da oynayan Kieran Trippier, İngiliz ekibiyle 94 maça çıktı. Trippier, bu karşılaşmalarda 4 gol attı ve 21 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan tecrübeli sağ bekin takımıyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Haberler.com / Salim Can Özcan - Spor

Newcastle United FC Trendyol Süper Lig Başakşehir Fenerbahçe Başakşehir Fenerbahçe Eyüpspor Beşiktaş Eyüpspor Beşiktaş Türkiye Futbol Spor

Narin Güran ne gördüğü için öldürüldü? İşte olası senaryo

Narin ne gördüğü için öldürüldü? İşte olası senaryo

Narin kaybolduktan sonra eve 2 kez gitmiş! Yenge Hediye Güran'ın gözaltı süresi uzatıldı

Narin cinayetinin düğümünü çözecek gelişme

Kriz onları da vurdu! Türkiye'nin 63 yıllık dev otobüs firması iflas etti

Türkiye'nin 63 yıllık otobüs firması iflas etti

Kalamış Yat Limanı özelleştirildi! 40 yıl boyunca iş insanı Vahit Karaarslan tarafından işletilecek

Kalamış Yat Limanı'nı 40 yıl boyunca ünlü iş insanı işletecek

500

Yorumlar (1)

Kara Maske:

Eskiden futbolcular 33 yaşına geldiğinde kulüp bulamadığı için futbolu bırakıyordu şimdi kulüpler futbolcu bulamadığı için 33 yaşındaki futbolcuya 10 milyon euro bonservis bedeli istiyor

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title