Haberler

Süpriz imza! Ndombele eski ligine geri dönüyor

Güncelleme:

Geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Tanguy Ndombele'nin yeni rotası belli oldu. Tottenham'da bonservisi bulunan Ndombele, Fransa'nın Nice takımı ile sözleşme imzalamaya yakın.

Kiralık olarak formasını giydiği Galatasaray'da performansıyla hayal kırıklığı yaratan Tanguy Ndombele'nin yeni rotasıyla ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

2 YILLIK İMZAYI ATIYOR

Foot Mercato'da yer alan habere göre, bonservisi Tottenham'da bulunan futbolcu, Fransa'ya geri dönüyor. Kariyerine Guingamp altyapısında başlayan ardından Amiens ve Lyon formaları giyen Ndombele, Nice ile sözleşme imzalamaya çok yakın.

1 ASİST YAPTI

Ndombele, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 26 maçta gol atamazken sadece 1 kez asist katkısı sağlayabildi ve taraftarlardan büyük eleştiri aldı.

Haberler.com / Abdurrahim Efe - Spor

Galatasaray Tottenham Fransa Spor Dünya Haberler

Van konserinde protesto! Seyirciler 'Ne mutlu Türküm diyene' diyen Bengü'ye pet şişe fırlattı

Van konserinde protesto! Seyirciler "Ne mutlu Türküm diyene" diyen Bengü'ye pet şişe fırlattı

Merih'e sahip çıktı! Marco van Basten, ceza veren UEFA'ya ağzına geleni saydı

Merih'e sahip çıktı! Marco van Basten, ceza veren UEFA'ya ağzına geleni saydı

Yarı finale son 1 adım kaldı! İşte Türkiye Hollanda maçının muhtemel ilk 11'leri

Yarı finale son 1 adım kaldı! İşte Türkiye Hollanda maçının muhtemel ilk 11'leri

Bakmadan Geçme

TRT 1 frekans Euro 2024 ayarı nasıl yapılır? TRT 1 nasıl güncellenir, şifresiz nasıl izlenir? TRT 1 FREKANS AYARLARI MİLLİ MAÇ | EURO 2024 TRT 1 frekans güncelleme bilgileri! Türkiye-Hollanda maçı şifresiz nasıl izlenir? TV YAYIN AKIŞI 6 TEMMUZ: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? İngiltere-İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İngiltere-İsviçre maçı şifresiz mi? Milli maç bu akşam mı? EURO 2024 Türkiye-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta? Milli maç hangi kanalda, şifresiz mi? İZMİR YANGIN SON DAKİKA! İzmir orman yangını söndürüldü mü, son durum nedir? İzmir'de orman yangını nerede çıktı? Milli maç ne zaman? Türkiye milli maçı bugün mü? Türkiye-Hollanda maçı ne zaman? TRT 1 ve TRT Spor yayın akışı 6 Temmuz! TRT 1 canlı izle! TRT Spor canlı izleme linki! TÜRKİYE-HOLLANDA MAÇI CANLI YAYIN | TRT canlı izleme linki! TRT 1 VE TRT Spor şifre, frekans bilgisi nedir? MİLLİ MAÇ TRT 1 CANLI İZLE! Türkiye-Hollanda maçı canlı izleme linki! Euro 2024 Türkiye-Hollanda maçı şifresiz mi? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 6 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HOLLANDA-TÜRKİYE MAÇINDA KİMLER CEZALI? EURO 2024 Milli maçta kimler oynuyor? Türkiye-Hollanda muhtemel 11'ler! Merih Demiral neden yok, sakatlandı mı? Hollanda-Türkiye maçında Demiral neden kadroda yok, cezalı mı? Hollanda-Türkiye maçı muhtemel ilk 11'ler! Hollanda-Türkiye maçının ilk 11'i belli oldu mu? Admira Wacker-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Admira Wacker-Fenerbahçe maçı şifresiz mi?
Fatih Terim'den 'En çok hangi oyuncuları beğeniyorsunuz?' sorusuna bomba yanıt

Fatih Terim'den "En çok hangi oyuncuları beğeniyorsunuz?" sorusuna bomba yanıt

500

Yorumlar (3)

Nuri Aga:

Adını yanlış yazıyonuz. Adı Ndombili

10
3
yanıtYanıtla
Hayat kısa kuşlar uçuyor null:

bugün gitsin yarın nice vazgeçmeden :)

7
2
yanıtYanıtla
Mahmut Şahin:

lutfen uçak ayarlayn gerekirse özel ama artik by by baby

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title