Haberler

Son dakika haberi... Sarıkamış Harekatı şehitleri anısına Kars'ta fidanlar toprakla buluştu

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Harekatı'ndan şehit olan askerlerin anısına fidan dikildi.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Sarıkamış Harekatı'ndan şehit olan askerlerin anısına fidan dikildi.

Sarıkamış Platformu organizasyonunda kaymakamlık, belediye, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile fidan dikimi için Taşkıran bölgesinde etkinlik düzenlendi.

Kaymakam Recep Koşal, etkinlikte yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ın Doğu Anadolu Bölgesi'nde eşsiz bir doğaya sahip ilçe olduğunu söyledi.

Sarıçam ormanlarının da ülkenin en güzel yerlerinden biri olduğunu ifade eden Koşal, şöyle konuştu:

"Sarıkamış'ın şehitler diyarı olması münasebetiyle bastığımız bu yerler şehit kanlarıyla sulanmış. Belki de Allah'ın bir hikmeti, doğunun güzelliğini bu yere nasip etmiş. Ormanlarımızın yazın, baharın, kışın ayrı güzellikleri oluyor. Bu bölgeye ilk defa gelen insanlar Sarıkamış ormanlarına, doğasına hayran kalıyor. Ağırlıklı olarak kışın turistlerimiz geliyor ama Sarıkamış'ın yaz ve yayla turizmi açısından da önemli bir yeri olduğunu düşünüyoruz."

Vatandaşların da katıldığı fidan dikimine 9. Komando Tugay Komutan Vekili Albay Halük Albayrak, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aytaç Çetinkaya, Sarıkamış Platformu yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Son dakika haberi... Sarıkamış Harekatı şehitleri anısına Kars'ta fidanlar toprakla buluştu
Kaynak: AA / Güncel

Sarıkamış Hisarcık Kars Son Dakika

İran, İsrail'e yönelik füze saldırısını başlattı

İran, İsrail'i füzelerle vuruyor

Eski Pentagon yetkilisi Rubin'den skandal sözler: Erdoğan artık yürüyen ölü

Nasrallah'ın ölümü üzerinden Erdoğan'a küstah sözler: Artık yürüyen ölü

İsrail devlet televizyonu duyurdu: Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

Galatasaray - Rasta Vechta CANLI izleme linki var mı? Galatasaray – Rasta, hangi kanalda? Galatasaray - Rasta ne maçı, maç kaç kaç? Tepecik Spor Yeni Çanspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Tepecik Spor Yeni Çanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manisa 1965 Spor Kulübü Domaniçspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Manisa 1965 Spor Kulübü Domaniçspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 1966 Edremitspor Burhaniye Belediyespor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi 1966 Edremitspor Burhaniye Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Ezinespor Tki Tavşanlı Linyitspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Ezinespor Tki Tavşanlı Linyitspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Didim Belediye Saygın Yapı Spor Sandıklıspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Didim Belediye Saygın Yapı Spor Sandıklıspor maçı ne zaman, saat kaçta? Bucak Belediye Oğuzhanspor Yatağanspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Bucak Belediye Oğuzhanspor Yatağanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Çeşme Belediyespor İzmirspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Eti Maden Eti Spor Kulübü Akhisarspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Eti Maden Eti Spor Kulübü Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fethiye İdman Yurdu İznikspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Fethiye İdman Yurdu İznikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torbalıspor Söke Spor Kulübü CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Torbalıspor Söke Spor Kulübü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });