Haberler

Yol Arkadaşım filmi konusu nedir? Yol Arkadaşım nerede çekildi, oyuncuları kimler?

Güncelleme:

Bu akşam televizyon ekranlarından izleyici ile buluşacak Yol Arkadaşım filmi 2017 yılında vizyona giren komedi türünün başarılı Türk yapımlarından bir tanesidir. Yol Arkadaşım filmi konusu nedir? Yol Arkadaşım nerede çekildi? Yol Arkadaşım oyuncuları kimler? diye seyircilerimiz aratmaktadırlar. Peki, Yol Arkadaşım filmi konusu nedir? Yol Arkadaşım nerede çekildi? Yol Arkadaşım oyuncuları kimler?

Başrollerini Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Aslı Bekiroğlu, Eda Ece ve Emre Kınay gibi başarılı isimlerin paylaştığı Yol Arkadaşım filmi bu akşam ekrana gelecek. Hem eleştirmenlerin ve de vizyona geldiği dönemde izleyenlerin büyük beğenisini toplayan Yol Arkadaşım filmi ile ilgili detaylar henüz yayın saati gelmeden önce araştırılıyor. Bu akşam televizyon ekranlarından izleyici ile buluşacak Yol Arkadaşım filmi 2017 yılında vizyona giren komedi türünün başarılı Türk yapımlarından bir tanesidir. Peki, Yol Arkadaşım filmi konusu nedir? Yol Arkadaşım nerede çekildi? Yol Arkadaşım oyuncuları kimler? İşte detaylar haberimizde…

YOL ARKADAŞIM FİLMİ KONUSU NEDİR?

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık'taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref'e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

YOL ARKADAŞIM OYUNCULARI

• Oğuzhan Koç

• İbrahim Büyükak

• Emre Kınay

• Eda Ece

• Aslı Bekiroğlu

• Bahar Şahin

• Muharrem Bayrak

• Toygan Avanoğlu

• Rahşan Fırtına

• Eser Yenenler

• Dilber Ay

YOL ARKADAŞIM NEREDE ÇEKİLDİ?

Yol Arkadaşım filminin çekimleri genel olarak İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve Balıkesir'e bağlı olan Ayvalık ilçesinde yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İbrahim Büyükak İbrahim Büyükak Aslı Bekiroğlu Oğuzhan Koç Oğuzhan Koç Show Tv

CHP tüzük kurultayında gerginlik! Yavaş isyan etti, İmamoğlu ve Özel gönlünü almaya çalıştı

Mansur Yavaş isyan etti, İmamoğlu ve Özel gönlünü almaya çalıştı

İlk kez görüntülendi! İşte içinde kayıp Narin'e ait DNA örnekleri bulunan araç

İşte içinde kayıp Narin'e ait DNA örnekleri bulunan araç

Fitch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum: 2024'te bunu yapan tek ülkeyiz

Fıtch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası: Milyonlarca dolarlık alacağımı sildirtti

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title