Haberler

Yasak Elma ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu? Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni sezon oyuncu kadrosu!

Güncelleme:

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi güçlü kadrosu ve ilgi çekici senaryosu ile izleyicileri her hafta ekranlara başına kilitliyor. Şimdi ise sevilen dizi Yasak Elma'nın yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Yasak Elma ne zaman başlıyor ve Yasak Elma yeni sezon oyuncuları kimler merak ediliyor. Yasak Elma yeni sezon tarihi belli mi ve Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlayacak gündeme geliyor. Peki, Yasak Elma ne zaman başlıyor? Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlayacak?

Yasak Elma dizisi Fox Tv ekranlarında her hafta yeni bölümü ile seyircisiyle buluşuyor. Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlayacağı ve Yasak Elma yeni sezon oyuncu kadrosu merak ediliyor. Herkes tarafından keyifle izlenen Yasak Elma dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu ve Yasak Elma ne zaman başlıyor sorularına yanıt aranıyor. Yasak Elma ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu? Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni sezon oyuncu kadrosu! Detaylar haberimizdedir...

YASAK ELMA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Pazartesi akşamlar Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma yeni sezon tarihi henüz net değil fakat Eylül ayının sonlarına doğru ekranlara geri döneceği düşünülüyor. Bir basın mensubu ile tatilde denk gelen Eda Ece, Şevval Sam'ın diziye devam edeceğini duyurdu. Geçen sezona 13 Eylül'de başlayan dizinin bu sene de tahmini aynı tarihlerde yeni sezon başlangıcı yapması düşünülüyor.

Yasak Elma ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu? Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni sezon oyuncu kadrosu!

YASAK ELMA SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Çağatay'ın Doğan'a yaptıklarından sonra Doğan gözünü karartır ve Çağatay'dan ebediyen kurtulmaya karar verir. Ne yazık ki, planı sandığı gibi gitmeyecek ve büyük bir felaketle sonuçlanacaktır.

Yasak Elma ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu? Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni sezon oyuncu kadrosu!

YASAK ELMA KONUSU NEDİR?

Hasan Ali'nin evinde yaşanan patlamanın üstünden altı ay geçmiştir. Patlama sonrasında Ender ve Yıldız yaralı kurtulurken, Hasan Ali vefat eder. Yapılan soruşturmanın ardından bombalamayı Hasan Ali'nin hasımlarının yaptığı anlaşılır ve dava kapanır.

Babasının ani ölümü yüzünden bunalıma giren Çağatay'ın Yıldız'la arası oldukça kötüdür. Yıldız, kocasıyla arasını düzeltmek için elinden geleni yapar.

Bu sırada yan yalıya genç, güzel ve cemiyetin yeni gözdesi olan Kumru Yıldırım taşınmıştır. Kumru, Doğan Yıldırım adlı ünlü iş adamının tek kızıdır. Doğan kızını el bebek gül bebek büyütmüş ve bir hayli şımartmıştır. Yurt dışındaki eğitimini tamamlayan Kumru İstanbul'a döner dönmez, babasının sahibi olduğu yalıya yerleşir.

Kumru oldukça güzel, modern, pervasız ve özgüvenlidir. Babasının imkanları, kendi fiziki özellikleri, eğitimi ve alt yapısı sayesinde kimseye müdanası olmayan bir kadındır.

Yıldız sürekli sosyete ve moda dergilerine kapak olan Kumru'yu kendine rol model olarak benimser.

Zehra Amerika'ya yerleşmiştir. Ender ise patlama sonrası iyileştikten sonra Kaya'yla birlikte Londra'ya taşınır. Beraberlikleri bir süre çok mutlu ilerlese de, zamanla monotonlaşmaya başlar. Ender, Londra'da sıradan bir kadın olmaktan mutlu değildir. Uzun süren tartışmalar sonrası çift yollarını ayırmaya karar verir. Hasan Ali'nin ölümü sonrası Çağatay yaşadığı bunalımın da etkisiyle işlerle ilgilenmemiş ve şirket kötü duruma düşmüştür.

Ender Kaya'dan ayrılıp İstanbul'a geri dönerken en büyük motivasyonu şirketteki işine geri dönmek ve sallantıda olan holdingin durumunu toparlamaktır.

Ender İstanbul'daki hayatına hızlı bir dönüş yaparken, Yıldız da Çağatay'ı yeniden kazanma telaşındadır.

Yasak Elma ne zaman başlıyor, tarihi belli oldu mu? Yasak Elma 6. sezon ne zaman başlayacak? Yasak Elma yeni sezon oyuncu kadrosu!

YASAK ELMA DİZİSİNİN OYUNCULARI

  • Şevval Sam
  • Eda Ece
  • Biran Damla Yılmaz
  • Ece Dizdar
  • Murat Aygen
  • Melisa Doğu
  • Barış Aytaç
  • Serkan Rutkay Ayıköz
Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Şevval Sam Fox Dizisi Yasak Elma Eda Ece Fox

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title