Haberler

Wednesday 2.sezon ne zaman çıkacak? Wednesday 2.sezon yayınlanacak mı, ne zaman çıkacak?

Güncelleme:

Netflix'in yeni dizisi Wednesday izlenme rekoru kırarak Stranger Things'i geçti. Yayınlandığı tarihten itibaren büyük ilgi gören dizi Wednesday 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Sorusu merak konusu oluyor. Peki, Wednesday 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Wednesday 2.sezon çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

Wednesday 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Sorusu, sosyal medyada gündem olması ile birlikte merak edilmeye ve Wednesday 2.sezon çıkacak mı, ne zaman çıkacak? Sorusu ile birlikte internet üzerinde araştırılmasına sebep oldu. Peki, Wednesday 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Wednesday 2.sezon çıkacak mı, ne zaman çıkacak?

WEDNESDAY 2.SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix'in sevilen yapımı Wednesday'in yeni sezonu merak konusu oldu. Kullanıcılar, Wednesday dizisinin ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Wednesday dizisinin 2.sezonu için Netflix onay vermiştir. Fakat dizinin 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Çekimlerin tamamlanması ile birlikte yayın tarihinin bildirilmesi öngörülüyor.

WEDNESDAY 2. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Netflix'in yoğun ilgi gören Wednesday dizisinin 2. sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Çekimlerin tamamlanmasını ardından yayınlanacak olan fragman, resmi olarak durulduğunda haberimize eklenecektir.

WEDNESDAY DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Zeki, alaycı ve azıcık işi geçmiş bir kız olan Wednesday Addams, Nevermore Akademisinde yeni dostlar ve düşmanlar edinirken art arda gerçekleşen cinayetleri araştırır. Okulunda bir canavar gizemini çözmeye çalışan popüler bir karakterin etrafında dönüyor.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Wednesday

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500

Yorumlar (1)

Gökhan Tek:

Madem çıkacağı belli değil ne diye yazıyorsunuz

53
14
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title