Haberler

RDM nedir? RDM'nin anlamı nedir? Askerde RDM kimler olur?

Güncelleme:

Askerlik yapanların sıklıkla karşılaştıkları RDM nedir, anlamı nedir merak ediliyor. Askerde RDM kimler olur sorusu araştırılıyor. Peki, RDM nedir? RDM'nin anlamı nedir? Askerde RDM kimler olur? RDM nedir? RDM'nin anlamı nedir? Askerde RDM kimler olur?

Askerde acemi birliğinde sıklıkla karşılaşılan RDM kavramı nedir, anlamı ne merak ediliyor. Askerde RDM kimler olur ve RDM nedir, RDM'nin anlamı nedi soruları araştırılıyor. RDM nedir? RDM'nin anlamı nedir? Askerde RDM kimler olur? sorularına yanıt aranıyor. RDM nedir? RDM'nin anlamı nedir? Askerde RDM kimler olur? Detaylar haberimizdedir…

RDM NEDİR?

RDM kavramı, acemi birliğinde bedenlerine zarar verdiği tespit edilen askerlere verilen bir isimdir. Bu kavramının açılımı, Rehabilitasyon Danışma Merkezi'dir. Bu askerlerimiz farklı bir eğitim sürecinden geçerler. RDM askerlerin farklı bölüğe alınmalarının sebebi, diğerleriyle sorun yaşamamaları ve olay çıkarmamaları içindir.

ASKERDE RDM KİMLER OLUR?

Askerde bu merkezde bireylere yapılan sağlık testlerinin ardından kişinin vücudunda faça, kesik, veya kendine zarar vererek yapmış olduğu dövmeler gibi sorunların tespit edilmesi halinde bu kişiler RDM asker olarak adlandırılmaktadır ve bu kişilere RDM raporu verilir.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem
Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu

Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet canlı yayına bağlandı! Saldırıyla ilgili olarak o örgütü işaret etti

Saldırıdan onları sorumlu tuttu! İşte Cübbeli Ahmet'in işaret ettiği örgüt

Soğuk davranması dikkatlerden kaçmamıştı! Dilan Polat ve Engin Polat arasında paylaşım krizi

Polatlar arasında paylaşım krizi! Tahliye sonrası yüzüne bile bakmadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title