Haberler

Mesut Yılmaz neden öldü? Mesut Yılmaz'ın hastalığı neydi? Mesut Yılmaz ne zaman defnedilecek?

Güncelleme:

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz hayatını kaybetti. Yaşanan üzücü gelişme sonrası vatandaşlar, Mesut Yılmaz ne zaman defnedilecek gibi konuları araştırdı. Peki, Mesut Yılmaz neden öldü, hastalığı neydi?

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın vefatı sonrası Mesut Yılmaz neden öldü? Mesut Yılmaz'ın hastalığı neydi? Mesut Yılmaz ne zaman defnedilecek konuları merak edildi. Peki, Mesut Yılmaz'ın hastalığı neydi? Mesut Yılmaz ne zaman defnedilecek? Mesut Yılmaz neden öldü?

MESUT YILMAZ NEDEN ÖLDÜ?

Türkiye'nin eski başbakanlarından olan Mesut Yılmaz'ın geçen yılın ocak ayında yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğerinde tümöre rastlandı. Bunun üzerine yapılan operasyonda Mesut Yılmaz'ın akciğerindeki tümör temizlendi.

Bu süreçten sonra mayıs 2020'de de Yılmaz'ın bu defa beyin sapında tümör saptandı. 72 yaşındaki Mesut Yılmaz tümör nedeniyle ameliyata alınırken, ameliyattan sonra tedavisine devam edildi. Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz yaptığı açıklama ile Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

MESUT YILMAZ NE ZAMAN DEFNEDİLECEK?

Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz da konuyla ilgili olarak yaptığı ilk açıklamada, henüz cenaze töreniyle ilgili bilgilerin belli olmadığını belirtti. Yılmaz, durumu çocuklarına da bildirdiğini ve çocuklarının hastaneye doğru yola çıktığını aktardı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mesut Yılmaz

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title