Haberler

Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Mehtap Yılmaz Instagram hesabı ne?

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Mehtap Yılmaz kimdir ve kaç yaşındadır sevenleri tarafından merak ediliyor. Seslendirdiği şarkılar ve yer aldığı projeler sayesinde gündeme gelen Mehtap Yılmaz kaç yaşında ve nereli gündeme geliyor. Peki, Mehtap Yılmaz kimdir?

Başarılı sanatçı Mehtap Yılmaz uzun yıllar müzik piyasasında yer alıyor. Sesini Bergen'e benzetilen Mehtap Yılmaz kaç yaşında ve nereli merak ediliyor. Aslen Rizeli olan Mehtap Yılmaz çocukluğunun büyük bir bölümünü Artvin'de geçirmiştir. Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Mehtap Yılmaz Instagram hesabı ne? Detaylar haberimizdedir…

MEHTAP YILMAZ KİMDİR?

Mehtap Yılmaz 19 Mart 1978 tarihinde Rize'de doğdu. Ses tonu ve tarzıyla arabesk müziğin buğulu sesi Bergen'e benzetilen Mehtap Yılmaz, çocukluğunun büyük bir bölümü Artvin'de geçirdi.Mehtap Yılmaz yaş olarak 44 yaşındadır. Mehtap Yılmaz aslen Rizeli'dir. Mehtap Yılmaz'ın burcu ise Balık'tır. Anne ve babasının ayrılmasından sonra çocukluk döneminde annesiyle kalan Popstar Mehtap, iki kardeşinden ayrılmak zorunda kaldı. Babasının yeniden evlenmek istemesi üzerine Mehtap'ın kardeşleri de yanına geldi. Küçük yaşlardan itibaren müziğe büyük bir ilgisi olan Mehtap'ın babası bağlama çalarak şarkı söylermiş. Ortaokulda çalışma hayatına atılan Mehtap, kreşte bakıcılık, tezgahtarlık ve benzinlikte pompacılık yaptı. Gittiği bir restoranda ısrarlara dayanamayarak sahneye çıkan Mehtap, gelen olumlu yorumların sonrasında müzik hayatına profesyonel olarak atıldı. O sıralarda Mehtap liseyi dışarıdan okuyarak bir yandan da ailesini geçindirmek için sekreterlik yapıyordu. Aldığı sahne teklifinin sonunda Mehtap, mesaisinin sona ermesiyle restoranda sahneye çıkmaya başladı. Daha sonra Ankara'da gazino ve barlarda çalıştı. Arkadaşları sayesinde Popstar Alaturka yarışmasına 2008 yılında katıldı. Yarışmanın kazananı olduktan sonra popülerliğini daha da arttırdı.

Mehtap Yılmaz kimdir? Mehtap Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Mehtap Yılmaz Instagram hesabı ne?

MEHTAP YILMAZ KAÇ YAŞINDA?

Mehtap Yılmaz 19 Mart 1978 tarihinde Rize'de dünyaya geldi. Mehtap Yılmaz 44 yaşındadır.

MEHTAP YILMAZ INSTAGRAM HESABI NE?

Mehtap Yılmaz Instagram hesabı "mehtapyilmazofficial" kullanıcı isme sahip olup 65 bin takipçisi bulunuyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Biyografi.İnfo Mehtap Yılmaz Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title