Haberler

MasterChef'te kim elendi? Mastercehf'e kim veda etti?

Güncelleme:

MasterCehf'te kim elendi sorusunun cevabını öğrenmek için erkene kilitlenen izleyiciler, program boyunca Mastercehf'e kim veda etti ve Mastercehf'tan kim gidecek gibi konuları merak etti. İşte MasterChef'te kim elendi, Mastercehf'e kim veda etti, Mastercehf'e kim veda etti ve Mastercehf'tan kim gidecek sorularının cevapları…

TV8 ekranalrında yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümünde hangi yarışmacının eleneceği merak konusu oldu. MasterChef'tekim elendi, Mastercehf'e kim veda etti, Mastercehf'e kim veda etti ve Mastercehf'tan kim gidecek gibi konuları sizler için mercek altına aldık.

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programının yarışmacıları dün akşam yayınlanan bölümde İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Safa Sarı ve Onur Buldu gibi ünlü isimlere yemek yaptılar. Batuhan, Bahri, Eda ve Alican arasında yapılan elemede yarışmaya veda eden isim Bahri oldu.

MasterChef'te kim elendi? Mastercehf'e kim veda etti?

MASTERCEHF'E KİM VEDA ETTİ?

Yarışmacılar birinci olmak ve MasterChef'te kalabilmek için Terkib-i Çeşidiyye yemeği ile safranlı pilav yaptı. Elemeye kalan Alican, Bahri, Batuhan ve Eda arasından, son ikiye kalanlar ise Bahri ve Alican oldu. MasterChef Türkiye'de 1 Ekim Salı akşamı elenen isim ise Bahri oldu.

ÜNLÜ OYUNCULARA YEMEK YAPTILAR

TV8'de yayınlanan ve jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin yaptığı MasterChef'in 2. sezon 23. yeni bölümünde dokunulmazlık ve eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta ikinci dokunulmazlık oyunu için MasterChef ekibi stüdyo dışına çıktı ve bir film setine gitti. Mavi ve kırmızı takım yarışmacıları, ünlü oyuncular İbrahim Büyükak, Doğu Demirkol, Safa Sarı ve Onur Buldu için yemeklerini hazırladı.

MasterChef'te kim elendi? Mastercehf'e kim veda etti?

ELEMEYE KALAN İSİMLER BELLİ OLDU

Yarışmacıların yemeklerini tadan ünlü oyuncular, seçim haklarını kırmızı takımdan yana kullandı. Mavi takım, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu da kaybedince takımdan Eda, Batuhan, Bahri ve Alican elemeye kaldı.

MasterChef'te kim elendi? Mastercehf'e kim veda etti?

MasterChef'te kim elendi? Mastercehf'e kim veda etti?
Osman Demir
Haberler.com - Gündem

İbrahim Büyükak Onur Buldu Türkiye

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title