Haberler

İlhami Sıraçhan kimdir? Furbolcu İlhami Sıraçhan Nas kaç yaşında, nereli? İlhami Sıraçhan Nas hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Galatasaray, 2. Lig'de Ankaraspor forması giyen 21 yaşındaki İlhami Sıraçhan Nas'ı renklerine bağladı. Bunun ardından İlhami Sıraçhan kimdir? Soruları merak edildi ve internet üzerinde araştırılmaya başlandı. Peki, İlhami Sıraçhan kimdir? Furbolcu İlhami Sıraçhan kaç yaşında, nereli? İlhami Sıraçhan hayatı ve biyografisi!

İlhami Sıraçhan kimdir? Sorusu, bir süredir gündemde yer almakta olan sorular arasında bulunuyor. Dünyaca ünlü futbolcularla kadrosunu güçlendiren Galatasaray, son transferini 2. Lig'den yaptı. Sarı-kırmızılılar, Ankaraspor forması giyen İlhami Sıraçhan Nas'ı kadrosuna kattı. 21 yaşındaki isim, eski futbolcu Mehmet Nas'ın oğlu. Sarı-kırmızılıların bu transfer için 400 bin euro bonservis ödemesi bekleniyor. Peki, İlhami Sıraçhan kimdir? Furbolcu İlhami Sıraçhan Nas kaç yaşında, nereli? İlhami Sıraçhan hayatı ve biyografisi!

İLHAMİ SIRAÇHAN KİMDİR?

İhlami Sıraçhan 20 Haziran 2002 tarihinde dünyaya gelmiştir. TFF 2. Lig'de 69 maça çıkan Sıraçhan, Türk futbol oyuncusudur. Kariyeri boyunca 95 resmi maçta forma giyen genç orta saha, takımına 10 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. 21 yaşındaki isim, eski futbolcu Mehmet Nas'ın oğlu olarak da bilinmektedir. Sıraçhan için sarı-kırmızılıların 400 bin euro bonservis ödemesi bekleniyor.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

İlhami Sıraçhan Nas Galatasaray Ankaraspor Gündem Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Korkudan okulunu dondurmuştu! Üniversiteli Aslıhan'ı bıçaklayan saldırgan aylar sonra yakalandı

Korkudan okulunu dondurmuştu! Üniversiteli Aslıhan'ı bıçaklayan saldırgan aylar sonra yakalandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title