Haberler

Hande Erçel-Murat Dalkılıç ayrılığına Merve Boluğur ne dedi?

Güncelleme:

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çiftinin evlenmesi beklenirken ikiliden ayrılık haberi geldi. Dalkılıç'ın eski eşi Merve Boluğur'un konu hakkındaki yorumu ise magazin gündemini sarstı. Peki, Hande Erçel-Murat Dalkılıç ayrılığına Merve Boluğur ne dedi?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan Hande Erçel- Murat Dalkılıç çifti, bu kez ayrılık haberi ile gündem oldu. Dalkılıç'ın eski eşi Merve Boluğur'un ayrılık hakkında yorumu ise magazin gündeminde büyük ses getirdi. Peki, Merve Boluğur ne dedi?

HANDE ERÇEL-MURAT DALKILIÇ AYRILIĞINA MERVE BOLUĞUR NE DEDİ?

Hayranlarının yakın zamanda evlenmelerini beklediği ve hatta bir süredir aynı evde kalan Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çifti, büyük bir sürprize imza atarak aralarındaki ilişkiyi noktaladı. Ayrılık kararı sonrası Dalkılıç'ın eski eşi Merve Boluğur'un sosyal medyadan arkadaşına yazdığı not dikkat çekti.

Hande Erçel-Murat Dalkılıç ayrılığına Merve Boluğur ne dedi?

Murat Dalkılıç ile Hande Erçel'in ayrılığı sonrası gözler ünlü popçunun eski eşi Merve Boluğur'a çevrildi. Boluğur'un arkadaşına yazdığı "Gerçek olduğunu sandığın bir rüya gördün mü?" sözlerine takipçileri "Şen kahkahalarının ve neşeli hallerinin sırrı ortaya çıktı, rüyan gerçek oldu" diye takıldı.

Hande Erçel-Murat Dalkılıç ayrılığına Merve Boluğur ne dedi?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Hande Erçel

Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Acil iniş yapan Hindistan uçağında korkulan olmadı

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'B'dan 'BB-'ye yükseltti

Piyasalar merakla bekliyordu! Fitch, Türkiye kararını açıkladı

CHP'de tüzük değişikliği kabul edildi

CHP'nin "tüzük" kurultayından karar çıktı

Sakince kafeye gelen kadın, masada oturan adama kurşun yağdırdı

Sakince içeri giren kadın, peş peşe tetiğe bastı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title