Haberler

Gülben Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacak mı?

Güncelleme:

TRT1 ekranlarının sevilen yapımlarından olan Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı gündeme düştü. Kırmızı Oda'da oynamaya başlayan ve tedavi görecek olan Gülben karakteri Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacak mı? merak konusu oldu. Bunun üzerine Gülben Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu diye vatandaşlarımız aramalarını sürdürmekte. Peki, Gülben Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacak mı?

Senaryosunu Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun kaleme aldığı, yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı, ikinci sezonuyla da seyircisinden büyük ilgi görmekte. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun ''Madalyonun İçi'' romanının Çöp Apartman bölümünden uyarlanan ve başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun'un paylaştığı Masumlar Apartmanı, sosyal medyada da en çok konuşulan konular listesinde yer almayı başarıyor. Peki, Gülben Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? Merve Dizdar Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacak mı? İşte detaylar haberimizde... Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

GÜLBEN MASUMLAR APARTMANI'DAN AYRILIYOR MU?

Son günlerde Masumlar Apartmanı ile ilgili izleyicileri şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Çıkan iddialar, dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Gülben'in diziden ayrılacağı yönünde.
Gülben karakteri ile oyunculuk hayatında büyük bir çıkış yakalayan Merve Dizdar, TV8 ekranlarının iddialı dizisi Kırmızı Oda'nın sezon finalinde izleyici karşısına çıkmıştı.

MERVE DİZDAR MASUMLAR APARTMANI'NDAN AYRILACAK MI?

Kırmızı Oda'nın yeni sezonunun başlamasıyla birlikte bu soru yanıt buldu ve Merve Dizdar'ın Gülben karakteriyle dizide yer almaya devam edeceği görüldü.
Buradan hareketle Merve Dizdar'ın birkaç bölüm sonra Masumlar Apartmanı dizisinden tamamen ayrılacağı ve oyunculuk kariyerine Kırmızı Oda ile devam edeceği iddia edildi.

Bu iddialar, Masumlar Apartmanı seyircilerini üzerken, dizinin senaristlerinden ve Merve Dizdar'dan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

Ancak bize kalırsa, Merve Dizdar'ın Kırmızı Oda'da Gülben karakteriyle boy göstermesi, iki dizinin 'Gülben' karakteri üzerinden birleşmiş olduğunun bir göstergesi.

MERVE DİZDAR KİMDİR?

25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de doğan Merve Dizdar, ilk televizyon deneyimini Aksanat Çocuk Oyunları ile yaşadı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olan Merve Dizdar, Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yaptı.

Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayan Merve Dizdar, Craft Tiyatro'da oyunlara çıktı. İlk sinema deneyimi "Bir Ses Böler Geceyi" filminde, Cem Davran ile birlikte yaşayan Merve Dizdar, Geniş Aile, Kavak Yelleri, Çılgın Dersane Üniversitede, Bir Yastıkta, Doksanlar gibi projelerde yer adı.

TRT Çocuk kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan Şenliğe Doğru adındaki çocuk programlarının sunuculuğunu da yapan Merve Dizdar, TRT1'in ilgi ile izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı karakter nedeniyle geniş kitlelerce tanındı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gülseren Budayıcıoğlu Gülseren Budayıcıoğlu Masumlar Apartmanı Masumlar Apartmanı Masumlar Apartmanı Melisa Şenolsun Melisa Şenolsun Merve Dizdar Merve Dizdar Merve Dizdar Gündem Magazin Güncel Haberler

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

Erdoğan'la sürpriz görüşmesinin ardından dikkat çeken hamle! Akşener, Çankaya'da ofis tuttu

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

İl milli eğitim müdürlüğünde kadın memura taciz: Seninle birlikte olmak istiyorum

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Mourinho devreye girdi! Fenerbahçe, Mason Greenwood'u kadrosuna katıyor

Bakmadan Geçme

10-11 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bursa Bülbül filmi konusu nedir? Bursa Bülbül filiminin oyuncuları kimler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? Vizontele Tuuba filmi konusu nedir? Vizontele Tuuba oyuncuları ve Vizontele Tuuba özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Ölümcül Takip filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Takip filmi ne zaman, nerede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! 10 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Şanlıurfa'dan Ankara'ya getirilen kuduz köpek olayı ne, köpekler nerede? Buket Özgünlü Boyacı kimdir, Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı mı? 10 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 10 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 10 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title