Haberler

Yamaç intikamını almaya devam ediyor! Çukur 3. sezon 3. bölüm ilk sahnesi ve Çukur 69. son bölüm izle

Güncelleme:

Çukur 3. sezon 2. bölümü (69. bölüm) dün akşam ekrana geldi. Devamında Çukur 3. sezon 3. bölüm ilk sahnesi yayınlandı. Yamaç, Azer'e damadı ile kardeşi arasında seçim yapmak zorunda bırakıyor. Yeni bölüm ilk sahnesinde ise Yamaç, Timsah'tan intikamını aldı. Çukur 69. son bölüm ve yeni bölüm ilk sahnesi haberimizde.

Show TV'de dün akşam ekrana gelen Çukur 69. son bölümü yine nefesleri kesti. Yamaç'ın intikamını almaya devam ettiği son bölümde sıra Azer'deydi. Azer, kardeşinin düğününde Yamaç'ın sınavı ile karşı karşıya gelir ve damat ile kardeşi arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Fakat Azer'in damadı vurması sonrasında kız kardeşi de kendisini vurur.

Çukur 3. sezon 3 bölüm ilk sahne yayında! Çukur 69. son bölüm izle

Çuku son bölümde Akın Koçovalı ticaret yapmak için gittiği yerde büyük bir şokla karşılaştı. Alışverişin bittiğini sandığı ve rahat bir nefes aldıkları sırada malların değiştirildiğini anladı. Açtığı avucuna dökülen renkli şekerler ile Akın, renkten renge girdi.

Çukur 3. sezon 3 bölüm ilk sahne yayında! Çukur 69. son bölüm izle

ÇUKUR 3. SEZON 3. BÖLÜM İLK SAHNE

Çukur 70. yeni bölüm ilk sahnesinde Yamaç, babasının intikamını almak için Yücel ve Azer'den sonra bu kez Timsah'ın karşısına çıkıyor. Timsah'a peş peşe ateş eden Yamaç izleyenleri şoke ederken, ardında İdris'in tespihini bırakıyor. Çukur son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Çukur 3. sezon 3 bölüm ilk sahne yayında! Çukur 69. son bölüm izle

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur 3. sezonun 2. bölümünde (69. Bölüm): Düşmanlarının peşine düşen Yamaç, Baykal'ın kızı Efsun'un da karşısına çıkacak. Yamaç'ın intikam planının devamı merakla beklenirken Efsun ile yaşayacağı sürpriz anlar, ikisi için de her şeyi değiştirecek.

Çukur 3. sezon 3 bölüm ilk sahne yayında! Çukur 69. son bölüm izle

İdris'in ölümünün ardından Yamaç'ın yokluğunda Çukur'a sahip çıkmaya çalışan Karaca, Akın'ın yaptığı hamle ile kendisini tehlikeye atacak. Bu tehlike karşısında yardım alacağı isimlerse ekran başındakileri şaşırtacak. Babasının intikamını almak için bir an önce harekete geçmek isteyen Cumali, Vartolu Salih'ten yardım isteyecek. Cumali'nin yaşayacağı heyecan dolu anlar merak konusuyken, Salih kimsenin beklemediği bir hamle yapacak. Kardeşinin düğünü için Adana'ya giden Azer, hayatının en büyük sınavını verecek.

Çukur 3. sezon 3 bölüm ilk sahne yayında! Çukur 69. son bölüm izle

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çukur

Fitch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum: 2024'te bunu yapan tek ülkeyiz

Fıtch'in Türkiye kararına Bakan Şimşek'ten ilk yorum

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi: Dört yıl daha devam etme gücü kalmamıştır

Anket sonuçlarını paylaşan Özel, erken seçim çağrısını yineledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu

Erdoğan'ın imzasıyla 16 kişinin mal varlığı donduruldu! İşte o isimler

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası: Milyonlarca dolarlık alacağımı sildirtti

Sezgin Baran Korkmaz'dan çok konuşulacak Soylu iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title