Haberler

Bursluluk sınavı yeri öğrenme 2023! İOKBS Bursluluk sınavına nerde gireceğim? Bursluluk sınavı giriş belgeleri açıldı mı?

Güncelleme:

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) için adaylar, sınav tarihine yaklaştıkça sınav giriş belgesini merakla bekliyor. Peki, Bursluluk sınavı yeri öğrenme 2023! İOKBS Bursluluk sınavına nerde gireceğim? Bursluluk sınavı giriş belgeleri açıldı mı?

Sınav giriş belgesi ile birlikte geçerli bir kimlik belgesi de sınav günü adayların yanında olmalıdır. Öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan biri de sınav giriş belgesinin açıklanıp açıklanmadığıdır. e-Okul İOKBS sınav giriş belgesi, MEB'in resmi web sitesi üzerinden sorgulanabilir. Peki, Bursluluk sınavı yeri öğrenme 2023! İOKBS Bursluluk sınavına nerde gireceğim? Bursluluk sınavı giriş belgeleri açıldı mı?

BURSLULUK SINAVI YERİ ÖĞRENME 2023

2023 İOKBS veya bursluluk sınavına katılacak öğrenciler, sınav giriş belgesini ve sınav tarihi bilgilerini MEB'in resmi web sitesi üzerinden öğrenebilirler. Sınav günü ise sınav giriş belgesi ve kimlik belgesi ile birlikte sınava katılmalıdırlar. Fakat henüz sınav giriş belgeleri adayların erişimine açılmadı. İOKBS sınav giriş belgesi sınavdan en az 7 gün önce ilan edilecek. Sınav giriş belgelerinin en geç 27 Ağustos Pazar günü açıklanması bekleniyor.

Bursluluk sınavı yeri öğrenme 2023! İOKBS Bursluluk sınavına nerde gireceğim? Bursluluk sınavı giriş belgeleri açıldı mı?

İOKBS BURSLULUK SINAVI

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan kılavuza göre bursluluk sınavları 3 Eylül Pazar 2023'te yapılacak. İOKBS sınav giriş belgesi sınavdan en az 7 gün önce ilan edilecek. Sınav giriş belgelerinin en geç 27 Ağustos Pazar günü açıklanması bekleniyor.

Bursluluk sınavı yeri öğrenme 2023! İOKBS Bursluluk sınavına nerde gireceğim? Bursluluk sınavı giriş belgeleri açıldı mı?

İOKBS sınav giriş belgeleri, meb.gov.tr adresinden duyurulacak. Öğrenciler İOKBS sınav giriş belgesini T.C. kimlik numarası ve doğum tarihleriyle sorgulayabilecek. Sınav giriş belgesinin üzerinde adayın fotoğrafı, sınav kuralları, sınavın yapılacağı okulun adı, açık adresi, salon, sıra numarası ve adayların uyması gereken sınav kuralları yer alacak.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

İOKBS

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title