Haberler

Black Friday ne zaman? Efsane Cuma indirimleri, Black Friday 2019 indirimleri

Güncelleme:

Kara Cuma olarak adlandırılan Black Friday indirim günleri başlıyor! Black Friday ne zaman, Black Friday nedir araştırılıyordu. Birçok markanın büyük indirimlerle ürünleri satışa sunduğu Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlıyor? Kara Cuma hangi markalar var? Efsane Cuma indirimleri, Trendyol indirimleri, Black Friday 2019 tüm detaylar haberimizde…

Black Friday nedir, Black Friday indirimi nedir? ABD'de şükran gününün hemen ardından gelen ilk Cuma günü Noel alışverişinin başlangıcı olarak tanımlanır. Bugün birçok mağaza erken saatte açılarak büyük indirimlerle ürün satışları yapar ve geç saate kapanırlar. Black Friday Trendyol indirimleri, Black Friday 2019 indirimleri neler? Black Friday hangi markalar var? Black Friday hangi gün? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? Black Friday markaları, Trendyol Efsane Günler indirimleri 2019... İşte detaylar…

Trendyol efsane Cuma indirimlerinde en çok merak edilen siteler arasına girdi. Sayısız marka ve üründe büyük indirimler yapılan Black Friday 29 Kasım'da başlarken, bazı firmalar indirim günlerine erken giriş yaptı ve 21- 22 Kasım'da Efsane Cuma indirimlerini yaptı.

BLACK FRİDAY NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türkçe'ye Kara Cuma olarak geçen Black Friday 2019 yılında 29 Kasım tarihine denk geliyor. İlk olarak Şükran Günü'nün ardından gelen ilk Cuma olarak bilinir ve eşine rastlanmamış indirimlerle koca bir yıla damga vurur. 1 haftayı kapsayacağı bilinen Kara Cuma, Black Sale Haftası adı altında toplanacak kampanyalarla sürecek. %50'den %70'e varan indirimlerle satışlar yapılacak.

Black Friday ne zaman? Efsane Cuma indirimleri, Black Friday 2019 indirimleri

BLACK FRİDAY NEDİR, NE DEMEK?

ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilen bugün, mağazalar çok erken saatte açılır, geç kapanırlar ve oldukça fazla indirimlerle ürün satışı yapılır. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Kanada ve İngiltere'de de Black Friday günü vardır ve Amazon gibi internet üzerinden iş yapan çeşitli şirketler de indirimli satış yaparlar.

BLACK FRİDAY TARİHİ

Tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedildi ve o günde Philadelphia'da, alışverişten dolayı meydana gelen trafik yoğunluğu ve zorlukları nedeniyle bu güne Black Friday denmiştir. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl Balck Friday'e katılan markalar arasında yer alıyor.

Black Friday ne zaman? Black Friday nedir? Kara Cuma indirimleri ve markalar

Öte yandan, Türkiye'de isminden dolayı büyük tepkilere neden olan Kara Cuma, ekonomik anlamda çalışanların, iş yeri sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

EFSANE CUMA İNDİRİMİ YAPAN MAĞAZALAR

29 Kasım günü sayısız markada geçerli olacak büyük indirimler hangi markaları ve mağazaları kapsıyor merak ediliyor. Gerek online gerek mağazalardan Black Friday indirimlerinden yararlanılacak. Black Friday veya Efsane Cuma İndirimleri yazan tüm mağazalarda bu indirimlerden faydalanılabilecek. Kara Cuma indirimleri olarak bilinen ve yılda bir defa gerçekleşen bugün; sadece giyim, gıda, kozmetik, mobilya, dekorasyon, kırtasiye alanındaki ürünlerde değil teknolojik ürünlerde de geçerli olacak. Telefon, bilgisayar ve oto aksesuarları internet üzerinden ve mağazalardan indirimli olarak müşterilere sunulacak.

Black Friday ne zaman? Efsane Cuma indirimleri, Black Friday 2019 indirimleri
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Black Friday Trendyol

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title