Haberler

Baht Oyunu Bora kimdir? Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kanal D ekranlarına yepyeni bir dizi geliyor. Yaz dizilerinden Baht Oyunu bu akşam Kanal D ekranların' da başlıyor! Dizinin başrollerinde Aytaç Şaşmaz (Bora), Cemre Baysel'in (Ada) paylaştığı dizi heyecanla bekleniyor. Baht Oyunu' nun Bora'sı Aytaç Şaşmaz'ın hayatı merak ediliyorç Peki, Baht Oyunu Bora kimdir? Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde!

15 Haziran Salı (bu akşam) ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan ARC Film yapımı dizi Baht Oyunu heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ( Bora), Cemre Baysel (Ada) gibi isimler yer alıyor. İlgi çekici konusuyla seyirciye ekranlara kilitleyeceği düşünülen dizide genç oyuncu Aytaç Şaşmaz dikkat çekiyor.Peki, Baht Oyununun Bora'sı Aytaç Şaşmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Baht Oyunu Bora kimdir? İşte detaylar!

BAHT OYUNU BORA KİMDİR?

Bora, iyi bir eğitim görmüş; İstanbullu varlıklı bir ailenin oğlu. Kendisine kimseyi çok fazla yaklaştırmayan, doğru bildiği yoldan şaşmayan, inandığı değerler uğruna fedakârlıktan kaçınmayan bir adam. Aristokrat bir anne ve hırslı bir babanın tek oğlu olarak yetiştirilirken, özellikle babası tarafından kalıplara sokulmaya zorlanmış. Fakat güçlü ve bağımsız karakteri, tüm bu kalıpları yıkıp ötesine geçmiş… B izde boyle.net'in genel yayın yönetmeni ve baş yazarı olan Bora, platformunda haftalık yazılar yayınlıyor. Bora, aşkın karşılıklı bir duygu olmadığına, gerçek aşk diye bize anlatılan şeyin ancak masallarda olabileceğine inanıyor.

AYTAÇ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Aytaç Şaşmaz 4 Ağustos 1998 İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. Asıl çıkışını Söz dizisiyle yapan genç oyuncu şimdilerde Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu 'nda Bora karakterine hayat verecek.

Doğum tarihi : 4 Ağustos 1998

Kaç yaşında : 23 yaşında

Aslen nereli : Aslen Manisalı (İstanbul doğumludur)

Mesleği ne : Oyuncu

HAYATI VE KARİYERİ

Aytaç Şaşmaz, 1998 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aynı zamanda oyuncu İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşi olan Aytaç Şaşmaz'ın ilk oyunculuk deneyimi, 2017 yılında rol aldığı "Kötü Çocuk" isimli sinema filmidir.

Star TV ekranlarında yayınlanan, başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer alan Şaşmaz, reklam filmlerinde de boy göstermiştir. Asıl yükselişini Söz dizisinde yapmıştır. Söz dizisindeki oyunculuğuyla çok beğeni toplamıştır.

Aytaç Şaşmaz şuanda ise Hekimoğlu dizisinde Emre Acar rolünü canlandırmaktadır.

ROL ALDIĞI PROJELER

  • 2017 : Kötü Çocuk (Yardımcı karakter) [Sinema filmi]
  • 2017 - 2019 : Söz (Yardımcı karakter) [TV dizisi]
  • 2019 : Aşk Tesadüfleri Sever 2 (Başrol oyuncusu) [Sinema filmi]
  • 2019 - 2020 : Hekimoğlu (Başrol oyuncusu) [TV dizisi]
  • 2021 Baht Oyunu (Başrol Oyuncusu- Bora ) [TV dizisi]
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aytaç Şaşmaz Baht Oyunu

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title