Haberler

Apple Başkan Yardımcısı Deniz Teoman kimdir, kaç yıldır Apple'da çalışmaktadır?

Güncelleme:

Dün akşam Apple, Hi Speed etkinliği kapsamında yeni ürünleri, yeni servisleri ve iPhone 12'yi tanıttı. Tüm bunlar çok dikkat çekerken ülkemizde Deniz Teoman ismi de çok öne çıktı. Peki, Apple Başkan Yardımcısı Deniz Teoman kimdir? Deniz Teoman kaç yıldır Apple'da çalışmaktadır? MagSafe manyetik bağlantı teknolojisi nedir? MagSafe nedir?

Apple her yıl Eylül ayında düzenlediği Apple Event içerisinde bu sene iPhone 12 modelini tanıtmamıştı. Bunun üstüne gözleri üzerine toplayan şirket dün akşam yeni bir etkinliğe imza attı ve etkinlik kapsamında pek çok ürünü, servisi ve yeni modelleri tanıttı. Deniz Teoman ise servislerden birini tanıtan isimlerden biriydi. Peki, Apple Başkan Yardımcısı Deniz Teoman kimdir? Deniz Teoman kaç yıldır Apple'da çalışmaktadır?

DENİZ TEOMAN KİMDİR?

Deniz Teoman, Apple bünyesinde 2005 yılından beri yer almaktadır. Yüksek lisansını ABD'de tamamlayan Deniz Teoman, ilk Macintosh bölümünde görev aldıktan sonra mobil cihazlar geliştirme bölümüne geçmiştir.

Günümüzde ise Deniz Teoman, Apple Başkan Yardımcısı görevini yürütmektedir.

Başarılı Türk mühendis Deniz Teoman, Hi Speed etkinliği kapsamında ilk kez göreceğimiz bir özelliği tanıttı: MagSafe manyetik bağlantı teknolojisi. Peki, nedir bu MagSafe manyetik bağlantı teknolojisi?

MAGSAFE MANYETİK BAĞLANTI TEKNOLOJİSİ NEDİR? MAGSAFE NEDİR?

MagSafe sayesinde kılıflar, kablosuz şarj plakaları veya cüzdanlar sağlam bir şekilde arka kısma yapışıyor. iPhone 12 aksesuar ekosistemi için MagSafe geri dönen proje de diyebiliriz..

MagSafe manyetik bağlantı teknolojisi, iPhone 12 için yeniden düzenlenen bir özelliği piyasaya sürdü: MagSafe. iPhone 12 serisinin arkasında bulunan entegre bir mıknatısı ifade eden MagSafe, üçüncü parti üreticiler ile oluşturacağı geniş aksesuar ekosistemi için olanaklar sunmaktadır.

MagSafe ve iPhone 12 iş birliği sayesinde iPhone 12'nin arkasına takılan, yüksek hızlarda şarj edilirken telefonu tutmanıza ve kullanmanıza izin veren yeni MagSafe şarj cihazını piyasaya sürdü. Aynı zamanda hem iPhone 12 hem de Apple Watch'u aynı anda şarj edebilen katlanabilir bir şarj cihazı olan MagSafe Duo'yu da beraberinde tanıttı. Şarj cihazları aynı zamanda iPhone için 15W güç sağlayabiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Amerika Birleşik Devletleri Teoman Eylül Apple

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500

Yorumlar (3)

taha:

ülkemizden çıkan değerli isimlerden biri de sensin abi

0
0
yanıtYanıtla
kaan:

abi helal olsun gururumuzsun

0
0
yanıtYanıtla
başak:

canlı yayında ismi görünce epey duygulandım ve gururlandım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title