Haberler

Abdülkerim Bardakçı kimdir? Abdülkerim Bardakçı kaç yaşında, mevkisi ne?

Güncelleme:

Abdülkerim Bardakçı konusunda ısrarcı olan Beşiktaş'ın oyuncuyla el sıkıştığı, Konyaspor'a da 2 milyon euro bonservis ücreti önerdiği belirtildi. Abdulkerim Bardakçı kimdir? Abdulkerim Bardakçı kaç yaşında, mevkisi ne?

Konyaspor formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansla yıldızını parlatan Abdülkerim Bardakçı, Beşiktaş'ın radarına girmişti. 27 yaşındaki futbolcu için aylar öncesinden menajeri aracılığıyla çalışmalarda bulunan idareciler, bu transferde artık son düzlüğe girmiş. Abdülkerim Bardakçı kimdir? Abdülkerim Bardakçı kaç yaşında, mevkisi ne?

ABDÜLKERİM BARDAKÇI KİMDİR?

Doğum tarihi: 7 Eylül 1994

27yaşında

Meram

Boy: 1,9 m

Futbola Zonguldakspor altyapısında başlayan Abdülkerim Bardakcı, daha sonra Konyaspor altyapısında oynadı. Burada 2011 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takım kadrosuna dâhil edildi.

24 Mart 2021'de Türkiye millî futbol takımına çağrıldı. stoper mevkisinde oynayan Türk futbolcudur. Süper Lig takımlarından Konyaspor'da forma giymektedir.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Abdülkerim Bardakcı

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title