Haberler

28 Ekim yarım gün mü, tam gün mü? 28 Ekim tatil mi? 28 Ekim tatil mi olacak?

Güncelleme:

29 Ekim tarihinin yaklaşması nedeniyle birçok vatandaş 28 ekim tarihinde tatil olup olmayacağını merak ediyor. Her sene coşku ve sevinçle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle insanlar 28 Ekim günün merak ediyor. Peki, 28 Ekim yarım gün mü, tam gün mü? 28 Ekim tatil mi? 28 Ekim tatil mi olacak?

2022 yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı cumartesi gününe denk geliyor. 29 Ekim resmi tatili ise hafta sonu tatili ile birleşerek toplamda Cumhuriyet Bayramı tatili 3 buçuk gün olacak. Vatandaşlar tarafından sevinçle kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle 28 Ekim günü oldukça merak ediliyor. Peki, 28 Ekim yarım gün mü, tam gün mü? 28 Ekim tatil mi? 28 Ekim tatil mi olacak?

28 EKİM TATİL Mİ?

28 Ekim Cuma gününe denk geliyor. 29 Ekimin resmi tatil olması nedeniyle 28 Ekim Perşembe günü yarım gün tatil olacak. Ayrıca hafta sonu tatili ile birleşen resmi tatil, 3 buçuk gün olacak. Bu süre zarfında okullar, üniversiteler, hastaneler, devlet daireleri, bankalar, postaneler ve tüm iş yerleri kapalı olacak.

28 EKİM YARIM GÜN MÜ?

29 Ekimin resmi tatil olması nedeniyle, 28 Ekim Perşembe günü resmi olarak yarım gün tatil olacak. 29 Ekim resmi tatili hafta sonu ile birleşecek.

29 EKİM RESMİ TATİL Mİ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Cumartesi gününe denk geliyor ve tam gün resmi tatil olarak kabul ediliyor. 28 Ekim'in yarım gün olması ve hafta sonu tatili dolayısıyla bu yıl Cumhuriyet Bayramı tatili 3 buçuk gün olacak.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

29 Ekim

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title