Haberler

14 Mayıs Kayseri seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kayseri oy oranları! Kılıçdaroğlu Kayseri'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

Güncelleme:

14 Mayıs 2023 Genel Seçimi'nde 13. cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekilleri belirlendi. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kayseri oy oranı kaç oldu? Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de kaç oy aldı? Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı? Sinan Oğan Kayseri'de kaç oy aldı?

Kemal Kılıçdaroğlu Kayseri'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kayseri oy oranlarını Kayseri geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. Kayseri'de Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KAYSERİ'DE KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Kayseri genelinde Recep Tayyip Erdoğan yüzde 63,33; Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 27,48; Sinan Oğan yüzde 8,83 oy alırken Muharrem İnce yüzde 0,36 oy aldı.

14 MAYIS'TA ERDOĞAN KAYSERİ'DE KAÇ OY ALDI?

Kayseri'de yüzde 63,33 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'nin tüm ilçelerinde üstünlük elde ederek toplam 582.088 oy aldı.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARI!

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

14 Mayıs Kayseri seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Kayseri oy oranları! Kılıçdaroğlu Kayseri'da kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

KAYSERİ KAZANAN MİLLETVEKİLLERİ Nİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Sinan Oğan Kayseri

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title