Haberler

    Şarkıcı Günseli Deniz, Amerikalı iş insanıyla Çırağan Sarayı'nda görkemli düğünle evlendi

    Güncelleme:

    İstanbul'da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğüne çiftin ailelerinin yanı sıra; siyaset, sanatçı ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri ve yakın arkadaşları katıldı. Deniz'in, Amerika'da 15 bin dolara özel olarak hazırlanan iddialı gelinliği göz doldururken, törenin diğer yarısında giydiği Hakan Akkaya imzalı şık ve sade gelinliği de geceye damgasını vurdu.

    DAVULLU ZURNALI MİLYONLUK

    Kokteyl eşliğinde başlayan milyonluk düğün töreni çiftin coşkulu nikah seremonisi, davul gösterileri ve eğlence eşliğinde gece boyunca devam etti. Günseli Deniz & Nekarios Monzae çiftinin nikahlarını ise Mersin Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer kıydı.

    Şarkıcı Günseli Deniz, Amerikalı iş insanıyla Çırağan Sarayı'nda görkemli düğünle evlendi

    DÜĞÜN HAZIRLIKLARIYLA BİZZAT KENDİLERİ İLGİLENDİ

    Uzun süredir titizlikle devam eden düğün hazırlıkları ile bizzat ilgilenen Günseli Deniz & Nekarios Monzae, eğlencenin dozunu bir an bile düşürmeyerek enerjileriyle unutulmaz bir organizasyona imza attılar.

    Şarkıcı Günseli Deniz, Amerikalı iş insanıyla Çırağan Sarayı'nda görkemli düğünle evlendi

    ÖNCE BODRUM SONRA AMERİKA

    Çift, görkemli düğün törenlerinin ardından, balayı için seçtikleri geceliği 15.000 Euro olan "Bodrum Mandarin Orientel"de bir süre kaldıktan sonra Amerika'ya seyahat edecekler.

    Şarkıcı Günseli Deniz, Amerikalı iş insanıyla Çırağan Sarayı'nda görkemli düğünle evlendi

    TÜRKİYE AMERİKA ARASINDA MEKİK DOKUYACAK

    Günseli Deniz, Türkiye ve Amerika arasında sıklıkla seyahat ederek yeni projelerini de müzikseverlerle buluşturmaya devam edecek.

    Şarkıcı Günseli Deniz, Amerikalı iş insanıyla Çırağan Sarayı'nda görkemli düğünle evlendi

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Amerika Birleşik Devletleri Çırağan Sarayı İstanbul Haberler

    Bakmadan Geçme

    Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (6)

    Zeynep Nursen:

    Ünlü şarkıcı ne ki ben ilk kez gördüm günümüzde herkes ünlü şarkıcı eskiden bir iki tane vardı sadece onları çok iyi bilirdik şimdi neredeyse sokakta yürürken kolların şarkıcılara çarpacak heryer şarkıcı dolu hepsi de ünlü

    155
    7
    yanıtYanıtla
    Seval İzmir:

    :)) Aynen Nerenin ünlüsüymüş hiç görmedim...

    yanıt4
    yanıt0
    izzet Ulas:

    Bende Amerikalıları bizden daha farklı düşünüyor zannederdim. Ne diyelim bari Allah mesut etsin.

    53
    19
    yanıtYanıtla
    Ferhat Işık:

    koskoca çırağın sarayı düğün salonu olmuş yazık valla.

    61
    7
    yanıtYanıtla
    Seval İzmir:

    2 yıla varmadan milyon dolarlık bir nafaka ile boşanırlar... Hayır boşanmasınlar, mutlu mesut olsunlar ama Genelde olan bu... Bir kaç yıl evli kalmak için, Ona buna gösteriş olsun diye ortaya bir servet döküp (bize göre servet) Görgüsüzce bir düğün yapıyorlar Bir kaç yıl içinde de boşanıyorlar Yazık harcanan paraya!

    15
    0
    yanıtYanıtla
    Ergin Yıldız:

    Kezban'ın nafakası loading.....

    12
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title