Haberler

San Remo Müzik Festivali Sona Erdi

Avrupa'nın en eski ve prestijli müzik festivali San Remo'da bu yılın kazananı "Non l'inferno" parçasıyla Emma Marrone oldu.

Avrupa'nın en eski ve prestijli müzik festivali San Remo'da bu yılın kazananı "Non l'inferno" parçasıyla Emma Marrone oldu.

İtalya'nın kuzeybatısındaki San Remo kentinde dört gündür, Ariston Tiyatrosu'nun evsahipliği yaptığı, 62. San Remo Müzik Festivali, final gecesiyle son buldu.

"Non l'inferno" ile Emma Marrone, "La Notte" ile Arisa ve "Sono solo parole" ile Noemi'nin, 14 parça arasından finale kaldığı festivalde, kazanan isim Emma Marone oldu. Marrone, ödülü kendisi için çalışan müzisyen ekibine adadığını söyledi.

Festivalde, "La Notte" ile Arisa ikincilik, Noemi de "Sono solo parole" parçasıyla üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

"Sanremo Social 2012" başlığında düzenlenen genç müzisyenler dalında ise Alessandro Casillo, "E vero" parçasıyla birinci olmayı başardı.

İtalyan sanatçı Gianni Morandi'nin sunuculuğunu üstlendiği festivalin en çok konuşulan konularından biri de ülkenin önemli sanatçılarından Adriano Celentano'nun açılış gecesinde Vatikan'a bağlı bazı yayın organlarına yönelttiği sert eleştiriler ve ardından gelen tepkiler oldu. Celentano belirttiği yayın organlarının din sömürüsü yaparak, halkı kandırdıklarını ileri sürmüş, kilisenin ise buna tepkisi gecikmemişti. Kilise, Celentano'yu aforoz etme kararı alırken, ünlü sanatçının televizyondan da özür dilemesini istemişti.

Festivale şarkıcı ve yorumcu olarak katılan Celentano'nun, dünkü final gecesinde de sahneye çıktığında, ıslıklandığı belirtildi. - ROMA

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ariston İtalya Kültür Sanat Haberler

MHP lideri Bahçeli: UEFA kararından vazgeçmezse A Milliler Hollanda maçına çıkmasın

MHP lideri Bahçeli: UEFA kararından vazgeçmezse A Milliler Hollanda maçına çıkmasın

UEFA, Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi

UEFA, Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi

Rakam öyle böyle değil! Milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu

Rakam öyle böyle değil! Milletvekilleri ve bakanların alacağı zam belli oldu

Bakmadan Geçme

ChatGPT çöktü mü? OPENAI ChatGPT ne zaman açılacak? ChatGPT neden açılmıyor 6 Temmuz 2024? KYK yazın yatıyor mu? KYK bursu yaz tatilinde veriliyor mu? Altın gol ne zaman kalktı? 6 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Temmuz 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı?Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 6 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Temmuz Deprem Raporları: İstanbul, Ankara ve İzmir'deki Deprem Aktiviteleri 6 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Admira Wacker hangi ülkenin takımı, hangi ligde oyuyor? Admira Wacker Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 6 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını 'emsali olmayan en yüksek riskli maç' olarak belirledi

Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını "emsali olmayan en yüksek riskli maç" olarak belirledi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title